2777
2789
عنوان

چه خاکی برسرم کنممم الان

181 بازدید | 18 پست

بچه ها من امشب در گوگل میت جلسه دارم که حتما باید شرکت کنم (فقط باید حضور داشته باشم چهره و صدامم نیس حرف نمیزنم)بعد امشب باید برم یجای مهم که نمیتونم اصلا گوشی بگیرم دست 

ولی باید حضورمم تو اون جلسه باشه 

چکار کنممم الااان

چیزی از رحم تو این شهر ندیدم جاش اندازه روحیه‌ام، قوی‌ام برای دوییدن سریعم اولویت هدفام دوری از بقیه‌ست وقت یکمی تنهاییه دیگه وقت لش بازی نی سر بالایی ما واسه تو سر پایینی پیاده گاز بده بینم چند تا میری ؟#شایع

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بمون خونه نرو

نمیشه هر دوطرف مهمه

چیزی از رحم تو این شهر ندیدم جاش اندازه روحیه‌ام، قوی‌ام برای دوییدن سریعم اولویت هدفام دوری از بقیه‌ست وقت یکمی تنهاییه دیگه وقت لش بازی نی سر بالایی ما واسه تو سر پایینی پیاده گاز بده بینم چند تا میری ؟#شایع
پول بده کسی دیکه ای جات بره

یعنی ایمیلمو بدم یکی دیگه بره؟

خب شرکت کن نه صدات هست نه چهره ات گوشی و بزار تو کیفت با بگو کسی دیگه جات شرکت کنه 

وقتی جواب استارتر یه تاپیک و میدم تو خودتو نخود اش نکن جواب نده چون گ و ه خوریش به تو نیومده حالا هر چی دوست داری منو ریپ بزن جواب و تایپ کن من اسم کاربری تو تو اعلاناتم ببینم نخونده پیامت و حذف میکنم حالا هری رد کارت باباااا 

خب هندزفری بزن گوشت ببین چی میگن وقتی تصویر مهم نیست

تو جمع ضایعست من هذفری تو گوشم باشه بعد میخوام کسی نفهمه بدبختی اینجاس

گوشیت بده خواهری مادری کسی.برای قسمتای خصوصی گوشیت هم رمز بزار

اوناهم هستن