2777
2789
دندون رشته ای هست که درساش خب خیلی سبکتره واقعا. ولی حیطه کاری اش به شدت محدودتره.پزشکی درسای سختی د ...

مرسی اره راس میگی. باید این علاقهه کشف شه😂😭

عه داروییمیشه برام راجبش بگی علاقه داری؟ سختی درساش قابل تحمل نیس ینی؟ وقت آزادت چقدره؟ بازار کار و ...

من دندون دوست داشتم دارو قبول شدم 

درس هاش واقعا سخته و هر چی جلوتر میری سختر میشه البته شاید برای من اینطور باشه چون زیاد علاقه ندارم 

در حین درس خوندن چند ترم اول وقتت بیشتر آزاد هست 

من کنارش تدریس خصوصی هم انجام میدم وقتم صرف اون میشه 

بازار کار هم ببین بد نیست ولی حقوق رویایی بستگی به این داره که مجوز داروخونه بهت بدن با نه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من خودم دانشجوعه دندونم کجا و چه موقع پنج سال بوده ؟

من دانشجو سال 97بودم والا نمبدونم یکی از خود دانشجو های دندون بهمگفت حالا راست و دروغش رو نمیدونم من خودم رشتم این نیس من رادیولوژیم 4سال خوندم خواهرم پزشکیه 7سال خونده دیگه دندون رو بر اساس شنیده هام گفتم

من دندون دوست داشتم دارو قبول شدم درس هاش واقعا سخته و هر چی جلوتر میری سختر میشه البته شاید برای من ...

ینی با کار کردن توی شرکتای دارویی درامد حدود چقد میدن اگه خبر دارین

منم داروام شما ترم چندی؟ من پارسال قبول شدمواقعا انقدر سخته؟به نظرت تغییر رشته بدم به پزشکی؟

عزیزم من علاقه مند نبودم 

اگه علاقه داری خوبه پس 

درس هایش چند ترم اول بهتره ولی اگه علاقه مندی ترم های بعدیش رو هم اوکی هستی 

پزشکی ها هم واقعا مثل ما، علل خصوص اگه پزشکی علاقه نداشته باشی خیییلی فرساینده هست ولی بسیار وسیع هست

مرسی اره راس میگی. باید این علاقهه کشف شه😂😭

خب سخت که نیست. دانشکده ای که میخوای بری، سرچ کن سایتش میاد بالا.نیمرخ تحصیلی اش رو دانلود کن، ببین چه درسایی هست هر ترم. درسا رو سرچ کن

عزیزم من علاقه مند نبودم اگه علاقه داری خوبه پس درس هایش چند ترم اول بهتره ولی اگه علاقه مندی ترم ها ...

من نسبت به هر دوتاش خنثی‌ام راستش

دارو هم به پشتوانه مامان بابام اومدم که داروخونه بزنن 

میشه نظرتو راجب دندون بگی علاقه داشتی یا بخاطر درامدش رفتی؟ راضی ای؟ فرسایشش میگن زیاده.

من چون هنوز سال اولم و فعلا فقط دارم درس میخونم اونم درسای نامربوط کلا دوسال اول که علوم پایس بیشتر درساش به هیچ درد آینده نمیخوره

من با علاقه رفتم کلا از همون اول دبیرستان و انتخاب رشته تجربی هدفم دندون بود

الان فعلا که ما هیچکاری هنوز رو دندون یاد نمیگیریم ولی قطعا راضیم از آیندم چون دوست دارم رشتمو

آره فرسایشش زیاده و فشار به خصوص روی گردن زیاده ولی اگر در آیندش تحصص مثلا ارتودنسی بخونی خب فرسایش اون کمتره