2777
2789

خانوادم خیلی براشون مهمه که کسی میخواد بیاد خواستگاری چقدر پول داره چندتا ماشین داره ماشنینش چیه خونش کجاست ویلایی یا  نه 

و اگر طرف بیاد بگه پراید دارم با یک خونه اجاری درجا رد میشه اما کسی که بیاد بگه 2 تا ماشین دارم مثال یکی دنا یکی شاهین و 1 خونه ویلایی اگر مشکلی پیش نیاد قبوله خواهرم یکی رو دوست داره طرف یک دونه پژو پارس داره و میخواد بیاد خاستگاری خواهرم که اگر مامان بابام بفهمن ردش میکنند چکار کنیم

اسم : آهو.                                                                 سن : 27.                                              د.               شغل : بیکار.                                                         متاهل هستم

مامان بابات خییییلی اشتباه میکنن

اگه خواهرت از طرف مطمعنه بسپره به مشاور راضیشون کنه 

اگه دوست داری بیشتر بشناسیم👇🏻😉یه دختر فوووق‌العاده نازدار و قری هستم، خیییلی زیاد مهربون و دلسوزم🥹 عااشق خدا هستم، معجزهای زیادی بهم نشون داد، رااستیی من اینجا گفتم که لطفا برام دعا کنید قبول شم، و در عین ناباوری با دعای مهربونای اینجا قبول شدمم🥹🥹 اگه جایی کسی نیاز به دعا داشت منو تگ کن لطفا . همین دیگه اهاا راستی، اگه جایی نظرت یا نظرم مخالف هم بود دوست دارم تبادل نظر داشته باشیم، به اطلاعاتم اضاف میکنه، البته با رعایت ادب😉

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چند تا ماشین و چند خونه مهم نیس

همین که طرف دل و جیگر کار کردن داشته باشه یه ماشین ساده و ی خونه بتونه رهن کنه کافیه

با عرضه باشه پیشرفت هم میکنه

اما بی پول واقعااا سخته الان زندگی فقط پوله رفاه فقط پولههههه همه چی پولهههه پول حال خوب و راحتی میاره

بعداگر اون دنا و شاهین داره. توزرد از آب در امد و خیانت کار بود چی... ولی پژو پارسی مرد محترم و فادار. و با اخلاق؟؟؟ ینی شما ادما رو بنسبت اموالی که دارن انتخاب میکنید!!! چه بد 

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻
بعداگر اون دنا و شاهین داره. توزرد از آب در امد و خیانت کار بود چی... ولی پژو پارسی مرد محترم و فادا ...

دقیقا من خودم پسری که بالای شهر خونه ی ویلایی داشت رو رد کردم با یکی که خونه ی اپارتمانی وسط شهر کوچیک داره عروسی کردم

واقعا اخلاق یه چیز دیگه اس

فقط 7 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دقیقا من خودم پسری که بالای شهر خونه ی ویلایی داشت رو رد کردم با یکی که خونه ی اپارتمانی وسط شهر کوچ ...

صدرصد درسته پول مهم و یه مقدار سرمایه اولیه... ولی اینکه ادما رو اینحور انتخاب کنی... اشتباه محض. 

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻

پول خوبه

چاره بیشتر دردهاست

اما اگه عقل و شعور نداشته باشه با پول نمیشه خریدش

بدبخت میشه خواهرت 

بعد هم تو این دوره زمونه بیشتر مردم ماشین ندارن

بنظرم اینی که پارس داره اگه یه شغل آبروندم داشته باشه

اخلاق و شعور هم باشه باید جواب بدین

به مامانتون بگین

البته بواسطه بزرگتر فامیل

که اشتباه نکنن