یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
من هیچوقت به دندون فکر نمیکردم، ولی ممکنه قبول شم. و درامد و دوره تحصیل کمترش وسوسم کرده
باز هم میگم مهم ترین چیز علاقه هست،سعی کن بفهمی کلا به چی علاقه داری،البته درسته،وقتی رشته دبیرستان رو انتخاب میکردیم نمیدونستیم چی دوست داریم،من خودم به نجوم خیلی علاقه دارم ولی آدم خیلی دیر میفهمه چی دوست داره
فقط 33 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤
دندون بهتر از دارو هست مگر اینکه علاقه داشته باشی که اون کلا فرق میکنه دارو دندون خیلی با هم متفاوتن. کتاباشون رو دانلود کن یه سرچ کن تحقیق کن ببین اینده شغلی تحصیل اصلا چطوریه
با مشاورا صحبت کردم گفتن طبق تجربه ای که دارن دارو و پزشکیو میارم، دندونم شاید ولی کلا قصدم اینه که ...
دندون رشته ای هست که درساش خب خیلی سبکتره واقعا. ولی حیطه کاری اش به شدت محدودتره. پزشکی درسای سختی داره ولی حیطه کاری گسترده وسیع. طول دوران تحصیل هم زیاده دارو هم درساش از همه سختترن . در هر صورت علاقه حرف اولو میزنه
برومستقیم از کسی که داره درساشو میخونه بپرس برو توی داروخونه ها و دندون پزشکیا یا اگه شهرتون دانشکدشو دارن برو اونجا از دانشجوها بپرس شاید ما یه راهنمایی کنیم ولی براساس شنیده ها از اطرافیانه نه تجربه انتخاب رشته یه چیز مهمیه