2777
2789

من میگم اینهمه زحمت و هزینه مالی و تلاش و ‌‌....

اگه بدردنخوره به باد رفته اون زحمات و ...

ولی مامانم نظر دیگه ای داره 

نظر شما چیه؟‌ من حرف خودمو قبول دارم

درخواست دوستی ندین❌️لطفا اقایون تو تاپیکم نظر نزارن ❌️❌️❌️❌️❌️❌️

حرفت درسته ولی جامعه امروزی حداقل لیسانسو میخوای

به قولِ آنا آخماتووا:عاقبت‌ همه ی ما،زیر این خاک آرام خواهیم گرفت. ما که روی آن دمی به یکدیگر‌مجال آرامش ندادیم :)🩶" نام کاربری من(ویارا) از یک واژه در زبان لری گرفته شده به معنای "به یاد مانده" 🌱

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

در چ زمینه ای

هرچی مثلا زبان 

تکنسین داروخونه 

بالاخره هر مدرکی که براش زحمت و تلاش صرف شده باشه ..

ولی مامانم میگه نه 

اینهمه ادم . که یجایی بخاطر فلان و فلان ول کردن 

درخواست دوستی ندین❌️لطفا اقایون تو تاپیکم نظر نزارن ❌️❌️❌️❌️❌️❌️

اگه فقط الکی پاس کنی دانش و مهارتی به دست نیاری به دردنخور میشه مگر اینکه جایی صرفا ارائه کنی که یه مدرکی داره

ولی اگه سعی کنی دانش و مهارتی تو اون رشته داشته باشی تو حوزه خودش به درد میخوره

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
مدرک بدرد نخور نداریمالان بعد بیست سال فرق اونایی که درس خوندن و نخوندن رو کاملا تو بچه تربیت کردن و ...

من الان لیسانس دارم و تا الان فقط موقع شوهرکردن ب دردم خورده اونم واسه اینکه یکی همسطح خودم گیرم بیاد همین و بس 

من الان لیسانس دارم و تا الان فقط موقع شوهرکردن ب دردم خورده اونم واسه اینکه یکی همسطح خودم گیرم بیا ...

بعدا میفهمی که چه تفاوتی با یه خانم سیکل داری

منم سالها سرم تو کار خودم بود فکر میکردم حالا انچنان هم فرق داره ولی الان قشنگ تو یه تصمیم ساده متوجه میشی

یا اگه تحصیلات نداشتن بده چرا الان همشون زن و مرد با مدرک سیکل خودشونو ارشد جا میزنن روشون نمیشه تو مدرسه بچشون بگن دیپلم هستیم یا سیکل

فقط پز داره دگ چی داره؟

اصلا بحث پز نیست تحصیلات

اگه واقعا رشته خوبی خونده باشی طرز فکرت خیلی فرق داره با دیگران

الان دخترخاله من یه مفاهیم ساده حقوقی یا سیاسی رو که تو اخبار روزمره میخونیم نمیدونه کلا انگار از بیست و خورده ای سال پیش مغزش اکبند مونده 

تموم بحثاش پای تلفن حرفای خاله زنکی هست 

ادم باید به قول اقای نوماینده طلب دانوش باشه درسشم تموم شد همش مطالعه کنه به روز باشه 

اصلا بحث پز نیست تحصیلاتاگه واقعا رشته خوبی خونده باشی طرز فکرت خیلی فرق داره با دیگرانالان دخترخاله ...

نمیدونم منظورت از بحث حقوقی و سیاسی چیه ولی خب قرار نیس ادم همه چیو بدونه چون درس خونده خیلیا درس نخوندن ولی ادب و شخصیتشون زیاده و از صدتا باسواد بیشتر میفهمن نمونش مادرشوهرم خیلی زن پخته ایه بلد شماره تلفن بنویسه باید یکی یکی عددها رو براش بگی ولی بهش بگو فلان مشکل جسمیو دارم قشنگ برات تحلیل میکنه و کلا زن پخته ایه

نمیدونم منظورت از بحث حقوقی و سیاسی چیه ولی خب قرار نیس ادم همه چیو بدونه چون درس خونده خیلیا درس نخ ...

اینا شعار الکی هست که درس نخونده از صد درس خونده شعورش بیشتره و ...

ادم تحصیل کرده تو خیابون هم راه بره داد میزنه

ادم با اصالتم راه بره داد میزنه 

من یه دکتر با پیژامه هم ببینم میشناسم داد میزنه چهره اش 

اینجا هم اکثرا میخوان بگن باسوادا شعور ندارن ولی بیسوادا همه چیز دون و باشعورن 

حالا چهل سالت شد متوجه میشی که تحصیل کرده با نکرده چه فرقی داره