2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تبلیغ میکنن ولکن

می خوام بدونم مشاورانی کلاسینو خوبه یا فقط معروفن..

مشاورای تلگرام که چند کا فالو دارن یا اینیستا و حتی ایتا

-‌کاش می‌شد اندوه را از پنجره بیرون ریخت.

می خوام بدونم مشاورانی کلاسینو خوبه یا فقط معروفن..مشاورای تلگرام که چند کا فالو دارن یا اینیستا و ح ...

اکثر فالور فیکه کلا بنظرم مشاور انلاین بدرد نمیخوره واقعا 

می خوام بدونم مشاورانی کلاسینو خوبه یا فقط معروفن..مشاورای تلگرام که چند کا فالو دارن یا اینیستا و ح ...

من شنیده بودم مشاورای کلاسینو خیلی خوبن ولی سرشون خیلی شلوغه، اونجوری که باید نمیتونن وقت بزارن

خب پسر منم میره دهم‌میخوام بدونم از کی باید مشاور بگیرم

همین الان.. 

اگه می خوای واقعا موفق بشه.. تحقیق کنید بهترین اساتید هر درس رو از الان مجازی ثبت نام کنید مثلا ریاضی آلفا معین کرمی.. یه مشاور بگیرید بهش برنامه بده و اینا.. آزمون خوب مثل ماز و گزینه دو ثبت نام کنید برای دروس تخصصی هرکدوم دو منبع تستی و یک منبع تشریحی و سطوح مختلف و برای دروس عمومی منبع تشریحی بگیرید چون پایه دروس سال بعده که نهایین..

خلاصه که فقط عادت کنه حداقل روزی 6 ساعت رو بتونه امسال بخونه و هر چند وقت یکبار نیم ساعت به برنامش اضافه کنه

همین الان.. اگه می خوای واقعا موفق بشه.. تحقیق کنید بهترین اساتید هر درس رو از الان مجازی ثبت نام کن ...

مدرسشون میگه از اول مهر خودمون ۶ساعت براشون کلاس تقویتی میزاریم نیاز نیس جایی مث قلمچی ثبتنامش کنید نظرت چیه؟چون خودم میخواستم ۴درس تخصصیش رو قلمچی ثبتنام کنم از حالا ۳۰جلسست

کاربری،سال۱۳۸۹ هستم ک رمزشو گم کرده 😒
مدرسشون میگه از اول مهر خودمون ۶ساعت براشون کلاس تقویتی میزاریم نیاز نیس جایی مث قلمچی ثبتنامش کنید ...

قلمچی مفت نمی ارزه کلاسینو و ماز بهتره اگر تجربی می ره این اساتید

دینی، روزبه فکری کلاسینو

زبان، میلاد قریشی کلاسینو

عربی، وهاب اصغری کلاسینو

ادبیات، فراز توکلی کلاسینو

ریاضی، معین کرمی آلفا

زیست، محمد همدانی کلاسینو

شیمی، پارسا فراهانی کلاسینو

فیزیک، مهدی براتی کلاسینو

سال دهم علاوه بر اینا آزمون ماز 

سال یازدهم آزمون ماز و گزینه دو

سال دوازدهم دوپینگ ماز، آزمون ماز گزینه دو و سنجش