2777
2789
اکثر فالور فیکه کلا بنظرم مشاور انلاین بدرد نمیخوره واقعا

موافقمممم واقعا موافقم

من سال دوازدهمم باهمینا بدبخت شدم

بدترین برنامه ای که خودت بریزی از بهترین اینابهتره

من تقریبا  چهار هفته س شروع کردم ب خوندن و ب عشق پزشکی یه سال دیگه هم موندم🫀

پارسال خیلی تلاش کردما اما چون بلد نبودم راهو و بار اولم بود کنکور میدم خیلی جاها با اینکه روزی 11 ساعت میخوندم ولی درجا میزدم🚶‍♀️

ایندفعه از یه مشاور دارم کمک میگیرم. تازه فهمیدم باید یه درسو تا نهایت 14 روز دیگه 5بار مرور کنم، یا باید تست آموزشی  و سنجشی و زماندار بصورت مرتب و ضریب دار بزنم. یا چطوری حاشیه نویسی و خلاصه نویسی و دسته بندی مطالبو از همین الان انجام بدم که تو دوره جمع بندیم مثل پارسال کم نیارم.

و اینارو هم مدیون رفیقمم که کلی فیلم و جزوه برام فرستاده و مشاور رتبه برتر خودشو بهم معرفی کرد. خلاصه که برام دعا کنین بترکونم و سال بعد خانم دکتر شم🥺❤️

یه دختر پر تلاش که آرزوش قبولی رشته و دانشگاه مورد علاقشه🥹 تو بجنگ برای هدف قشنگت، اون بالا سری هم دستتو میگیره کمکت میکنه 💓اگه دیدین زياد دارم پست میذارم بهم بگین چون اینجا فقط برای تایم استراحتامه و امسال سر هدفم و کنکور  خیلی جدی ام💝 خدایا شکرت برای بودنت🌸

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.