2777
2789
عنوان

واااای باااورم نمیشه...

| مشاهده متن کامل بحث + 1039 بازدید | 82 پست
هر کس دیگه بود بد جوابشو میدادم اما این دوست صمیمیم...همکلاس هم هستیم ولی خب من کلا کسی رو نمیزنم چ ...

چند ساله تون  تو  دوستت 

خیلی سخت گذشت تا فهمیدم هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست 

وابستگیت اصلا خوب نیس‌.چه معنی داره آدم به دوستش وابسته باشه.اگه یع وقت عشقش کشید دوستیشو باهات به هم زد چی؟اونوقت میری خودتو دار میزنی؟عحباااا.

اونم نقطه ضعفتو میدونه هم سرت حرصاشو خالی میکنی هم کتکت هم میزنه.

عزیزم به خودت بیا.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی سخته واقعا خوب ادم اونم سیلی بخوره احسای بدی بهش دست میده حرکت دوستتون خوب نبوده ولی خوب مطمئنا ...

من اینی ک تو شرایط خوبی نبوده رو درک میکنم اما الان که رفته اونور داره با یه دوست دیگه مون میگه و میخنده انگار نه انگار رو درک نمیکنم

من اینی ک تو شرایط خوبی نبوده رو درک میکنم اما الان که رفته اونور داره با یه دوست دیگه مون میگه و می ...

اگه اینجوری بود و دیدید اصلا معذرت نخواست و عذاب وجدان نداشت بهتره دیگه دوست صمیمیتون نباشه

السلام علیک یا اباعبدالله و علی الارواح التی حلت بفنائک، علیک منی سلام الله ابدا ما بقیت و بقی اللیل و النهار و لا جعله الله آخر العهد منی لزیارتکمالسلام علی الحسین و علی علی بن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسینو رحمة الله و برکاته همتا هم نداری که وقت نبودنت به دلم وعده بدهم شاید مثلش را پیدا کنم! آقای بی همتای من بیا  اللهم عجل لولیک الفرج
اگه اینجوری بود و دیدید اصلا معذرت نخواست و عذاب وجدان نداشت بهتره دیگه دوست صمیمیتون نباشه

عذاب وجدانی که من توش ندیدم الان چند ساعته گذشته معزرت هم نخواسته البته منم دیگه باش حرف نزدم

من ۲۲ اون ۲۳ همکلاسیم

فک کردم دبیرستانی هستید 

اشکال نداره 

خودت هم مبگی خیلی  هیجانی 

بی فکر  کار میکنه 

ولی بزار  اون اول بیاد طرفت 

خیلی سخت گذشت تا فهمیدم هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست 
عذاب وجدانی که من توش ندیدم الان چند ساعته گذشته معزرت هم نخواسته البته منم دیگه باش حرف نزدم

اگر برگشت و معذرت خواست ادامه بده وگرنه اصلا ارزششو نداره

السلام علیک یا اباعبدالله و علی الارواح التی حلت بفنائک، علیک منی سلام الله ابدا ما بقیت و بقی اللیل و النهار و لا جعله الله آخر العهد منی لزیارتکمالسلام علی الحسین و علی علی بن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسینو رحمة الله و برکاته همتا هم نداری که وقت نبودنت به دلم وعده بدهم شاید مثلش را پیدا کنم! آقای بی همتای من بیا  اللهم عجل لولیک الفرج