دوستم یه مشکل بزرگی براش پیش اومده از دست منم ناراحت بود که چرا حالشو نپرسیدم امروز دیگه خیییلی عصبانی بود گفت ب تو هم میگن رفیق حتی یه زنگ به من نزدی منم بش گفتم والا من اصن جرات نمیکنم باهات حرف بزنم(آدم خیلی هیجانی و احساساتیه) امروز عصبانی شد ی سیلی زد تو صورتم ...منم دیگه باش حرف نزدم با اینکه خ دوسش دارم
بعضی ادما گاهی وقتا تو فشارای عصبی زیادی که تحمل میکنند این واکنش ها رو نشون میدن اینجا باید فقط به وابستگیتون فکر نکنید الان باید خوبی ها و بدیهای دوستتون رو کنار هم بیارید اگه خوبیها بیشتره و این رفتار در مقابلش میتونید تحمل کنید که احتمال داره بازم تکرار بشه خوب ادامه بدید وگرنه دوستیتون قطع کنید
السلام علیک یا اباعبدالله و علی الارواح التی حلت بفنائک، علیک منی سلام الله ابدا ما بقیت و بقی اللیل و النهار و لا جعله الله آخر العهد منی لزیارتکمالسلام علی الحسین و علی علی بن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسینو رحمة الله و برکاته همتا هم نداری که وقت نبودنت به دلم وعده بدهم شاید مثلش را پیدا کنم! آقای بی همتای من بیا اللهم عجل لولیک الفرج
عجب دختره بزن بهادری بوده.اما خوش بحالش که دوستی مثل تو داره.منم یع دوست ۱۰ساله داشتم اما اخرش خیلی بیشعور از اب درومد
به نظرم ادمایی که انقد سریع تصمیم میگیرن و زود واکنش میدن درسته گاهی غیر قابل تحمل میشن.اما دوستیشون صادقانه تر و احساساتشون واقعی تره.امید وارم حل شه مشکلتون.
دختره خ عصبی بود ...یکی دیگه از دوستامونم که دختره شاهد بود که من چیزی نگفتم
عصبی بود که بود!😒اون زد توام میزدی هیچوقت نزار کسی بتونه شخصیتت رو لگدمال کنه اگر هم نخواستی بزنی دو تا حداقل بارش میکردی فحش میدادی😐
با سرد شدن هوا،جن ها بیشتر به سمت منابع گرمایی داخل خانه ها کشیده میشوند و لذا احتمال دیدنشان در کنار بخاری و شوفاژ بیشتر میشود و صدای ترق تروقی که گاهاً از این وسایل شنیده میشود،ناشی از برخورد سُمشان به این وسایل است،لذا شب ها سعی کنید به وسایل گرمایشی خیره نشوید.با تچکر😈🤓😝🤣🤣🤣🤣
هر کس دیگه بود بد جوابشو میدادم اما این دوست صمیمیم...همکلاس هم هستیم ولی خب من کلا کسی رو نمیزنم چ ...
حق دارید کاملا قابل درکه ادم گاهی ناراحت میشه ولی بخاطر خیلی چیزای خوب دیگه میکذره
السلام علیک یا اباعبدالله و علی الارواح التی حلت بفنائک، علیک منی سلام الله ابدا ما بقیت و بقی اللیل و النهار و لا جعله الله آخر العهد منی لزیارتکمالسلام علی الحسین و علی علی بن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسینو رحمة الله و برکاته همتا هم نداری که وقت نبودنت به دلم وعده بدهم شاید مثلش را پیدا کنم! آقای بی همتای من بیا اللهم عجل لولیک الفرج
من چون خودم مدلم اینجوری نیس نمیتونم هضم کنم مرسی از نظرت
خیلی سخته واقعا خوب ادم اونم سیلی بخوره احسای بدی بهش دست میده حرکت دوستتون خوب نبوده ولی خوب مطمئنا تو شرایط عادی نبوده