2777
2789
عنوان

واااای باااورم نمیشه...

| مشاهده متن کامل بحث + 1039 بازدید | 82 پست
عوا دختره؟؟؟؟ پس این برمیگرده چی بود آخرش آتاری کردی ما رو؟؟؟ توام یکی میزدی تو گوشش والا گیساشم ...

من خ دوسش دارم و بهش وابسته م ...

ولی دیگه باش حرف نزدم بعدش

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بعضی ادما گاهی وقتا تو فشارای عصبی زیادی که تحمل میکنند این واکنش ها رو نشون میدن اینجا باید فقط به وابستگیتون فکر نکنید الان باید خوبی ها و بدیهای دوستتون رو کنار هم بیارید اگه خوبیها بیشتره و این رفتار در مقابلش میتونید تحمل کنید که احتمال داره بازم تکرار بشه خوب ادامه بدید وگرنه دوستیتون قطع کنید

السلام علیک یا اباعبدالله و علی الارواح التی حلت بفنائک، علیک منی سلام الله ابدا ما بقیت و بقی اللیل و النهار و لا جعله الله آخر العهد منی لزیارتکمالسلام علی الحسین و علی علی بن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسینو رحمة الله و برکاته همتا هم نداری که وقت نبودنت به دلم وعده بدهم شاید مثلش را پیدا کنم! آقای بی همتای من بیا  اللهم عجل لولیک الفرج

عجب دختره بزن بهادری بوده.اما خوش بحالش که دوستی مثل تو داره.منم یع دوست ۱۰ساله داشتم اما اخرش خیلی بیشعور از اب درومد

به نظرم ادمایی که انقد سریع تصمیم میگیرن و زود واکنش میدن درسته گاهی غیر قابل تحمل میشن.اما دوستیشون صادقانه تر و احساساتشون واقعی تره.امید وارم حل شه مشکلتون.

هر کس دیگه بود بد جوابشو میدادم اما این دوست صمیمیم...همکلاس هم هستیم

ولی خب من کلا کسی رو نمیزنم چه سیلی چه با قمه

فقط چون خ بهش وابسته م الان خودم حس بدی دارم😣😣😣

من جفت پا میرم تو شکمش😂😂😂

والا 😒

رفیق آدم دست بزن داشته باشه فک کن

من یکی از دوستام یه بار بازوم رو نیشگون گرفت همچین با پام کوبیدم رو پاش تا 1 ماه شَل بود😁

.Pain🔥you made me a believer

بعضی ادما گاهی وقتا تو فشارای عصبی زیادی که تحمل میکنند این واکنش ها رو نشون میدن اینجا باید فقط به ...

من چون خودم مدلم اینجوری نیس نمیتونم هضم کنم 

مرسی از نظرت

دختره خ عصبی بود ...یکی دیگه از دوستامونم که دختره شاهد بود که من چیزی نگفتم

عصبی بود که بود!😒اون زد توام میزدی هیچوقت نزار کسی بتونه شخصیتت رو لگدمال کنه اگر هم نخواستی بزنی دو تا حداقل بارش میکردی فحش میدادی😐

با سرد شدن هوا،جن ها بیشتر به سمت منابع گرمایی داخل خانه ها کشیده میشوند و لذا احتمال دیدنشان در کنار بخاری و شوفاژ بیشتر میشود و صدای ترق تروقی که گاهاً از این وسایل شنیده میشود،ناشی از برخورد سُمشان به این وسایل است،لذا شب ها سعی کنید به وسایل گرمایشی خیره نشوید.با تچکر😈🤓😝🤣🤣🤣🤣
هر کس دیگه بود بد جوابشو میدادم اما این دوست صمیمیم...همکلاس هم هستیم ولی خب من کلا کسی رو نمیزنم چ ...

حق دارید کاملا قابل درکه ادم گاهی ناراحت میشه ولی بخاطر خیلی چیزای خوب دیگه میکذره

السلام علیک یا اباعبدالله و علی الارواح التی حلت بفنائک، علیک منی سلام الله ابدا ما بقیت و بقی اللیل و النهار و لا جعله الله آخر العهد منی لزیارتکمالسلام علی الحسین و علی علی بن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسینو رحمة الله و برکاته همتا هم نداری که وقت نبودنت به دلم وعده بدهم شاید مثلش را پیدا کنم! آقای بی همتای من بیا  اللهم عجل لولیک الفرج
من چون خودم مدلم اینجوری نیس نمیتونم هضم کنم  مرسی از نظرت

خیلی سخته واقعا خوب ادم اونم سیلی بخوره احسای بدی بهش دست میده حرکت دوستتون خوب نبوده ولی خوب مطمئنا تو شرایط عادی نبوده