2777
2789
عنوان

واااای باااورم نمیشه...

| مشاهده متن کامل بحث + 1039 بازدید | 82 پست

بهش بگووو تووووو تووو گوووشم زدی خواهر ,ولی گوشم در نگرفت قلبم درد گرفت خواهر ,باشههه باااشه من از زندگیت میرم ولی هیچ وقت این لحظه رو فراموش نمیکنم خواهر....با لحن هندی بگیا

اینگونه بی تو ببین چنگ بر آسمان میزنم بی محابا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

معمولا ادم هایی  که دست بزن دارن چه مرد و چه زن افراد قابل اعتمادی نیستن و همیشه توصیه میشه که ارتباطات رو بسیار محدود کنید چون امنیت جسمی و روانی شما در کنار این طور افراد که کنترلی روی هیجانات خودشون ندارن وجود نداره

کوچک ترین مساله ای میتونه با یه واکنش خیلی بد همراه باشه 

ایشون رو ترغیب کنید پیش مشاور برن تا بهبود پیدا کنن

خ سخته چون ما هم همکلاسیم مجبوریم همش همو ببینیم

می دونم عزیزم خیلی سخته. منم همچین اتفاقی واسم افتاده. ولی فکر می کنم وقتی عکس العمل نشون ندی بهتره. چون اونی که اشتباه کرده باید بیاد عذرخواهی.

می دونم عزیزم خیلی سخته. منم همچین اتفاقی واسم افتاده. ولی فکر می کنم وقتی عکس العمل نشون ندی بهتره. ...

حرفت کاملا درسته ولی خ سختمه همین الان روبروم نشسته دارم میترکم