2777
2789
عنوان

واااای باااورم نمیشه...

| مشاهده متن کامل بحث + 1039 بازدید | 82 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

این حرکات تو خون من نیس

وااا میباس تا سیلی رو زد شلوارتو بکشی پایین بجیشی رو پاهاشو بگی اینجا دیگ اخر خطه😪😪😪😪😪😌😌😂😂😂😂😂😂😂😂قانون عکس عکس العمل ک اینو میگ

روغن نارگیل اگ واس موی سر خوب بود موهای خود نارگیل اینجوری نبود  ولامثل پشم بُـــز   
آخه خیلی بهش وابسته م و خیلی دوسش دارم الانم عصبانی بود مشکل داشت

خب پس با خودشو اخلاقای خوشگلش خوش باش..

به قومی گرفتار شده ایم که فکر میکنند خداوند جز آنها کس دیگری را هدایت نکرده است. 😏😉                    ابن سینا       
چه دوستت عصبیِ اگه دختره (احتمال نمیدم)که توام یه دونه میزدی تو گوشش و قطع ارتباط اگر هم پسره دوستیت ...

دختره

خ عصبی بود ...یکی دیگه از دوستامونم که دختره شاهد بود که من چیزی نگفتم

این حرکات تو خون من نیس

همچین میگی تو خونِ من نیست انگار میگن با قمه بزنش😦

یه مشت زد تواام یکی میزدی بعدشم همدیگه رو بغل میکردین تموم شه بره دیگه😄

ولی دوستت اختلال روانی داره من اگه دوستم بزنه تو صورتم با ماشین میرم روش😐اصلا غلط میکنه به من دست بزنه😑

.Pain🔥you made me a believer

دختره خ عصبی بود ...یکی دیگه از دوستامونم که دختره شاهد بود که من چیزی نگفتم

پ کیسه بوکس خوبی هستی بیا با منم دوست شو وقتی سیمام میچسبه ازت استفاده کنم

ادمها را نباید به هر قیمتی نگه داشت . همه برای ماندن نمی ایند. ادمی که میماند جنسش با دیگران فرق دارد.....برای ماندنش مجبور نمیشوی خودت را تغییر دهی .اینو بیاد داشته باش برای نگه داشتن ادما نباید خودتو زیر پا له کنی.....ادما باید با دلشان بمانند نه با جسمشان....