2777
2789

اولین خواستگاری هست که چشممو گرفته ۲۵ سالمه خودم کارمندم تو رستوران بودیم اونم با خانوادش مادرش پاشد اومد سر میز ما که ما از دخترتون خوشمون اومده و اینا پسرش ۳۱ سالشه دو تا تولیدی لباس داره با یه مغازه لباس ماهی یه بار میره خارج که برای مغازش هم لباس خارجی باشه هم تولید خودش یه خونه هم داره پاسداران ماشینشم ۲۰۷ 

به دلم نشسته حقیقتا 😂 خواستگار دکتر هم داشتم ولی به دلم ننشسته بود پنجشنبه میان خواستگاری 

بنظرتون اوکیه؟

نان حرام خورده چه داند نان چیست، آدمِ لاشی چه داند ذات چیست!🤌کاربر سابقم با اجازتون 

پسره هم تو رستوران بود؟ 

به نظرم جالب اومد ولی خیلی رفت و امد کنید سریع عقد نکن

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تا اینجاش ک اوکی ببین اخلاقش چطوره

اره مهم همینه 

اونجا که خیلی مودب و خونگرم بود 

نان حرام خورده چه داند نان چیست، آدمِ لاشی چه داند ذات چیست!🤌کاربر سابقم با اجازتون 

حالا صرفا همه چی هم شغل و پول نیست

ظاهر بین نباشید

شاید مشکل روان داره شاید خسیسه شاید عصبیه شاید بی فرهنگه

این چیزارو هم بسنج

من نمیتونم نسبت ب شغلش بگم اره اوکیه😐

"ایرانم💚 "خلیجِ تا ابد فارس🩵 "فِرِشته‌ ای از‌ نَسلِ‌آریا💜 "کوروشِ‌بزرگ🧡 "وَ مَن‌ایمان‌دارم‌‌ اگر روزی مَرا در قبری بخوابانند‌ روحِ‌هزاران‌حیوان برای آرامشم دست‌ به‌ دامانِ‌خدا خواهند‌شد💙 "دل کِ‌ نه‌ جانم‌برایش‌تنگ‌شده‌""داداشیم""🖤

پسره هم تو رستوران بود؟ به نظرم جالب اومد ولی خیلی رفت و امد کنید سریع عقد نکن

اره 

نه دیگه دوست باشیم یکم 

حالا صرفا همه چی هم شغل و پول نیست😐ظاهر بین نباشیدشاید مشکل روان داره شاید خسیسه شاید عصبیه شلید بی ...

منم اینو میگم خب 

الان انتظار داری بیان بگن وای ردش کن بره؟ پول پرستی موج میزنه و میگن عالیه فردا برو عقد کن. 

پول و درامدش چشمت رو نگیره. 

خیلی خیلی خوب و عمیق باید بشناسیش. 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

قبول کن مایه داره پاسدارن عالیه جووون😂😂من یجوری ذوق کردم برات انگار برا من

🤣🤣🥰