2777
2789
عنوان

کاش میشد منم میرفتم قهر خونه بابام

| مشاهده متن کامل بحث + 855 بازدید | 85 پست
خوب پس خواهر من وقتی با مترسک زندگی میکنی حوصلتو خیلییییی زیاد کن

دیگه نمی‌خوام باهاش زندگی کنم

آقایون درخواست دوستی ندید،خجالت بکشید! واقعا نمی‌دونم چی صداتون کنم چون حیف اسم آقا برای شماها!!!!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اوووووووو چه غلطا بگو یا جداشو یا ی زندگی با حریم خصوصی برام درست کن ... میگفتی وقتی میخوان بیان خون ...

والا 

حالا مادر من وقتی از سفر اومدیم خواست بره خونه رو تمیز کنه غذا درست کنه برامون دعوا راه انداخت و حریم خصوصی خواست

آقایون درخواست دوستی ندید،خجالت بکشید! واقعا نمی‌دونم چی صداتون کنم چون حیف اسم آقا برای شماها!!!!

حق داری ببین چیزی میگم نمیخام قصاوت کنم واقعا نمیخام خدا منو ببخشه میگم نکنه با دعا اینا سمت خودشون ...

نمی‌دونم خواهر 

شایدم هستن که من زبون بستم 

والا اونا حد شونو نمیفهمن دیگه وقتی سن بالا هستن و احترام برا خودشون نمیذارن؟؟......

ن اصلا نمیزارن و زندگی جونارو خراب میکنن ۹۰ درصد جونامون فقط بخاطر مادرشوهر خانواده شوهر طلاق میگیرن بسه دیگ بزارین زندگیشونو بکنن

حالا که بچه شیرخوار داری اخه؟اینکاررو قبلش باید میکردی

از زندگی ها خبر نداری

الآنم چیزی نشده 

این همه بچه طلاق اینم یکیش 

خودم شاغلم

خانواده ام هم مطمئنم یک چیزایی بو بردن و از رفتار شوهرم خوششون نمیاد پس نمیگن بمون و زندگی کن 

بچمم قطعا بعدا شاکی نمیشه 

چون پدر بی عرضه تحملش سخته 

پدر باید محکم باشه 

نمی‌دونم خواهر شایدم هستن که من زبون بستم

ببین مادرپدر پسرا قبول نمیکنن ک پسرشون دیگ واس خودش زندگی خانواده ای دارن اذیت نکنن اونا فقط میخان پسراشون گوش به فرمانشون باشه به قول خودشون به غریبه رو نده 

و این باعث هرکاری واسشون میشه 

شوهرت اولاشم اینجوری بود یا تازه

از زندگی ها خبر نداریالآنم چیزی نشده این همه بچه طلاق اینم یکیش خودم شاغلمخانواده ام هم مطمئنم یک چی ...

پس با خودت ببرش 

پیش اینا ولش نکن چونبچه از مادر یتیم میشه 

مادرصدتا بچه رو مثل ماه بزرگ میکنه اما پدر نه

کاش میشد از مردگان پرسید : آیا بالاخره رنج پایان یافت؟ 

ببین مادرپدر پسرا قبول نمیکنن ک پسرشون دیگ واس خودش زندگی خانواده ای دارن اذیت نکنن اونا فقط میخان پ ...

نه نه اولاش خیلی خوب بود 

هم با خانواده من خوب بود 

هم ب خانواده اش اجازه دخالت نمی‌داد 

پس با خودت ببرش پیش اینا ولش نکن چونبچه از مادر یتیم میشه مادرصدتا بچه رو مثل ماه بزرگ میکنه اما پدر ...

قطعا میبرم 

می‌دونم اینا برا مهریه میمیرن 

حاضرن هر کاری کنن مهریه ندن 

انقدع شرایطم تو بارداری بد بود که بارها تو ذهنم از شوهرم جدا شدم 

بارها تو داد گاه حرف زدم 

مشکل شما اینه که پیش خونه پدرت زندگی میکنی

پیش خونه پدرم زندگی نمیکنم 

پدر شوهرم اینا بعد سه ماه از ازدواج اومدن واحد رو به رویی ما رو خریدن

نه نه اولاش خیلی خوب بود هم با خانواده من خوب بود هم ب خانواده اش اجازه دخالت نمی‌داد

مغزشو شست شو دادن تو اول یبار خونتو بگرد 

بعدش واقعا تاحالا هیچ وقت به هیچ کس اینو نگفتم چون شرایطت جور دیگ حل نمیشه بترسونش با خونه رفتن بابات بگو بسه منو نمیخایی اگ میخاستی ک لح نمیکردی میرم کارتو راحت میکنم