2777
2789
عنوان

کیا تجربه کهیر دارن میشه بیایید 😭

137 بازدید | 21 پست

من صورت و بدن از دیروز کهیر زده دون دونه ها قرمز و خارش .... دیروز چندتا نقطه از صورت و بدنم بود 

بعد از ظهر رفتم دکتر ۲ تا آمپول زد ، چند تا قرص داد مثل فکسوفنادین و پردنیزو ۵ نصفش... 

وقتی امپول ها رو زدم بدنم کامل رفته بود ولی نصف شب دوباره جاهای جدید بدنم زد الان هی میزنه نقاط جدید ... 

چیکار کنم چقدر طول میکشه بره کلا خسته شدم خیلی درد بدیه ،😭

💕هُوَ رَبُّ المُستَحیل و أنت تبكي عَلَي المُمكن ,او خداوند ناممکن هاست،در حالی که تو بر ممکن ها گریه میکنی...💕

آمپول نزن برو عطاری یه عرق کاسنی یه شاطره بخر بیار قاطی کن بخور خوب میشی اصلا نیازی به داروی دیگه نیست

چیزی که خدا برات بخواد خلق خدا نمیتونه ازت بگیره🇪🇬🇮🇷🇸🇦         پیام نوشتاری با صحبت کلامی فرق داری اگه منظورم رو متوجه نشدی ازم بپرس من نه حسودی زندگی کسی رو میکنم نه بد کسی رو میخوام من به اندازه ی کافی خوشبخت و راضیم الحمدلله اگه چیزی بهت بگم برای راهنمایی هست نه تحمیل کردن در نهایت تصمیم گیرنده خودتی من برات نور آرزو میکنم تا دنیای اطرافم نورانی بشه.            به لطف خدا ایرانی و مسلمانم ایران قطعه ای از بهشت با مردمانی سبزتر از برگ درخت قلبهایی نرم تر از مارشمالو🥰🥰 این که بدون اینکه منو بشناسی از من و طرز فکرم بدت میاد مشکل تو هست نه من نمیدونم از چی آسیب دیدی که داری زخم خودت رو با درد دارن به من مرحم میکنی اما مطمئن باش تا زخم خودت رو درمان نکنی همیشه آسیب خواهی دید این چرخه تا درمان شدنت ادامه داره پس فکر درمان خودت باش نه آسیب زدن به دیگران

آمپول نزن برو عطاری یه عرق کاسنی یه شاطره بخر بیار قاطی کن بخور خوب میشی اصلا نیازی به داروی دیگه نی ...

کاسنی از دیشب دارم میخورم انگار بدتر شدم 😭

💕هُوَ رَبُّ المُستَحیل و أنت تبكي عَلَي المُمكن ,او خداوند ناممکن هاست،در حالی که تو بر ممکن ها گریه میکنی...💕

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببین منم همینجوری بودم هر دکتردی رفتم  ی دنیا آمپول زدم ب دو دیق نمیکشید دوباره کهیر میزدم.در حال ک هیچ چیز جدیدی نخورده بودم .آخر رفتم پیش دکتر زنان برام سیتریزین ۱۰ نوشت خوردم باورت میشه همین ی قرص ساده باعث میشد دوروز کهیر نزنم

ولی من هروقت بریدم وخسته شدم وفکرکردم ک دیگه نمیتونم ادامه بدم،همین ی جمله اش منو نگه داشت تو در پناه خدایی و خدا هرگز دیر نمیکند.....
ببین منم همینجوری بودم هر دکتردی رفتم ی دنیا آمپول زدم ب دو دیق نمیکشید دوباره کهیر میزدم.در حال ک ...

سیتریزین ۱۰ ، نئوتادین ،هرچی فکرکنی خوردم 😭

سیتریزین ۱۰ ، نئوتادین ،هرچی فکرکنی خوردم 😭

آروم باش دوره داره بگذره خوب میشی برو ی دکتر دیگه

ولی من هروقت بریدم وخسته شدم وفکرکردم ک دیگه نمیتونم ادامه بدم،همین ی جمله اش منو نگه داشت تو در پناه خدایی و خدا هرگز دیر نمیکند.....
آروم باش دوره داره بگذره خوب میشی برو ی دکتر دیگه

میترسم برم دوباره کورتون بده موقت بره خسته شدم از دارو

هیدروکسی زین چی؟برای حساسیتای شدیدهفقط عارضه اش گیجی و خواب الودگی شدیدع ۶ ساعت اینا شاید بخوابی و ب ...

نه اینو نداده نخوردم

کاسنی از دیشب دارم میخورم انگار بدتر شدم 😭

دوتاش باهم بخور بدتر نمیشی

چیزی که خدا برات بخواد خلق خدا نمیتونه ازت بگیره🇪🇬🇮🇷🇸🇦         پیام نوشتاری با صحبت کلامی فرق داری اگه منظورم رو متوجه نشدی ازم بپرس من نه حسودی زندگی کسی رو میکنم نه بد کسی رو میخوام من به اندازه ی کافی خوشبخت و راضیم الحمدلله اگه چیزی بهت بگم برای راهنمایی هست نه تحمیل کردن در نهایت تصمیم گیرنده خودتی من برات نور آرزو میکنم تا دنیای اطرافم نورانی بشه.            به لطف خدا ایرانی و مسلمانم ایران قطعه ای از بهشت با مردمانی سبزتر از برگ درخت قلبهایی نرم تر از مارشمالو🥰🥰 این که بدون اینکه منو بشناسی از من و طرز فکرم بدت میاد مشکل تو هست نه من نمیدونم از چی آسیب دیدی که داری زخم خودت رو با درد دارن به من مرحم میکنی اما مطمئن باش تا زخم خودت رو درمان نکنی همیشه آسیب خواهی دید این چرخه تا درمان شدنت ادامه داره پس فکر درمان خودت باش نه آسیب زدن به دیگران

میترسم برم دوباره کورتون بده موقت بره خسته شدم از دارو

کورتون استفاده نکنی خیلی ضرر داره

هر وقت هم کهیر زدی بدن خارش داشت همین رو بخور اصلا امپول نزن

هر وقت هم کهیر زدی بدن خارش داشت همین رو بخور اصلا امپول نزن

چند روز طول میکشه بره

نه اینو نداده نخوردم

من ابله مرغون رو به زونا گرفتم یعنی یه جای سالم نداشتم

ده روز افتاده بودم تو رخت خواب

روزای اول از شدت خارش و درد داشتم میمردم نه مسکن جواب میداد نه چیز دیگه 

همین هیدروکسی زین نجاتم داد از خارشای شدید

و کلا چون خواب بودم درد نمیکشیدم

اگه برات قابل تحمل نیس از نصف قرصش شروع کن اگه دیدی موثرع استفادع کن

من ۲۸ روز این درد لعنتیو داشتم ، کلا بدنم حتی کف سرم کهیر زده بود، توی دهنم  کف دستا و پاهام،اصلا نمیتونستم بخوابم.روزی یه امپول آرامبخش توی بیمارستان میزدم که دو ساعت بتونم بخوابم.هر دکتری که بگی رفتم و هر قرص و امپولی امتحان کردم نشد.دست آخر یه آزمایش خون و ادرار و مدفوع دادم که مشخص شد یه میکروب وارد جداره معدم شده و کهیرم بخاطر اون بود.با قرص معده درمان شدم آخرش🤦🏻‍♀️

خدای مهربونم ازت آرامش میخوام