2777
2789

سلام مامانای محترم میدونین که بچه ها گاها بازیگوشی های انجام میدن که نمیشه نسبت بهشون بی تفاوت بود و هیچ دخالتی نکرد و اینکه هم از دیدگاه روانشناسی و هم شرعی توصیه اکید شده که با بچه ها با دید مهربانانه برخورد بشه ولی گاها برای هممون پیش اومده که رفتاری انجام داده باشیم و بعدش پشیمون. خواستم سوالی ازتون بپرسم لطفا صادقانه جواب بدین اینکه از نظر شما تنبیه بچه ها از نوع فیزیکی تحت هر شرایطی اشتباهه یا گاها به منظور تغییر رفتارشون می‌تونه موثر باشه؟ و اینکه خودتون تاحالا از تنبیه نتیجه گرفتین یا خیر؟ فقط خواهشمندم نظر شخصیتون رو بگین و تجربه تون ، به دور از درست یا غلط بودنش 

عزیزم صددرصد اشتباهه تنبیه فیزیکی ولی واقعا نتیجه میده 

تنها که شدی صدایش بزن                                                     او حسین است                                                                            می داند تک و تنها شدن یعنی چه

تنبیه بدنی کار اشتباهیه و فکر می کنم هیچ جوره منطقی نیست، ولی خودم متاسفانه چندباری انجام دادم و بعدش از عذاب وجدان داغون شدم، اون دنیا هم می دونم به بدترین شکل ممکن باید تقاصشو پس بدم 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تنبیه فیزیکی در مواردی که داره کار بسیار خطرناکی میکنه، جهت بازدارنگی داشتم. بله جواب داده چون اهل تنبیه بدنی نیستم، بچه جا میخوره و کمی میترسه، 

جنین از بدو تشکیل، انسانه...چی باعث شده فکر کنید یک تکه گوشته و جزئی از بدن مادر؟ فقط یک مدت احتیاج داره به تنها پناهگاهش تا سریع مراحل تکامل رو طی کنه...همونطور که نوزاد احتیاج به نگهداری داره...دستتون رو به خون فرزندتون آلوده نکنید! هیچکس از آینده خبر نداره، با چه تضمینی، حق حیات به فرزندتون نمیدید، شاید اون نجات دهنده تعداد زیادی از انسانها باشه...با وجود هر نوع سختی که در زندگی وجود داره! چرا این جنین نرفته در شکم مادری که سالهاست ناباروره، اما تدبیر امر الهی اونو گذاشته در شکم شما؟

من تو ی کتاب تربیتی خوندم اینو 

تنبیه فیزیکی بی تاثیر نیست 

اما نه هر روز عصای دستت بشه 

ن برای ب هم ریختن خونه

ن برای مشق ننوشتن 

وقتی ی کاری انجام میده ک واقعا از نظر قانون خانواده شما یک حرکت بینهایت بده و خط قرمزه میتونین تنبیه فیزیکی کنید در حد ی ضربه کوچیک ب دست

ولی وقتی هم زدین بعدش بلافاصله نرین بگین ببخشید غلط کردم زدم و ...

به توکل نام اعظمت...خدایاااا شکرت که فندق و گردو و بادوم رو به من هدیه کردی .....عاشقتمممم خدااااااخدااایاااا