2777
2789

خب من با ی پسره اشنا شدم ینی پسر همسایمونه ی جورایی هم فامیل دور بعد این از وقتی ۱۷سالش بود منو میخواست بم پیام داد منم همش سربالا جواب میدادم اخرشم بلاکش کردم بعد این چن سال جدیدا ک میدیمش خیلی داف شده بود مخصوصا ت عروسیا یا جایی میدیدمش بعد روش کراش بودم تا اینکه بم پیام داد الان بیست سالشه وقتی پیام داد جنگ بود بعد همینجوری باهم حرف زدیمو اینا گفت ک منو هنوز دوست دارمو فلان منم گفتم اگ منو میخای بیا خاستگاری این اومد ب مامانم گفت مامانمم گفت ت هیچی نداری هروقت شرایطت اوکی شد بیا دخترمنم سرراهی نیست ک ت خدت اومدی دفعه بعد خواستی بیای با بزرگترت بیا این رف ب مامانش کفت مامانش گفته بود باشه میرم برات خاستگاری بعد ی روز مامانش زنگ زد گف ک پسره من اشتباه کرده و بچگی کرده هنوز هیچی نداره معذرت خواهی کردو قطع کرد برا خاستگاری زنگ نزده بود…

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم چی بهت بگم ؟

۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه     ۲ — چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم     ۳ —  مرزها و مهم ها  انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و .....      ۴ —  اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم  ، تمام .

اسی این مادر شوهرت بشه

خطریه هااااا

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○

بعد من بهش گفتم این رف با مامانش دعوا کرد ک من این دختره رو میخام باید بگیریش برا من مامانشم بعد کلی بهونه گفت ن داداش بزرگترت میخاد بره خاستگاری هروقت رف ت برو چون ت کوچیکتری بری اون ناراحت میشه اینم گف باش بعد اخلاقشم اینجوری ک ادم منطقیه خیلی دوسم داره خیلی زیاد قربون صدقم میره همش بعد برام همه چی میخره سوپرایزم میکنه ب نظرام احترام میزاره هرچی میگم میگه چشم ولی خب از لحاظ فرهنگی ب هم نمیخوریم ینی ما بالاتریم اونا ی لحجه خاصی دارن بعد طرز فکرشون یکم قدیمیه پوششونم همینطور مثلا عمه هاش و مامانش اینا بنظرتون چیکار کنم باهاش ادامه بدم یان؟

اره خیلی سلیطس میشناسمش

خب دگ

سلیطرو ی سلیطه میطلبع

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○