2777
2789

🫠:)

ازونا که الکی نیس٫ تنها گزینه ای٫ چون تو هستی اونم هست ٫چون تو میخوای اونم میخواد٫ حالتو می‌پرسه٫ به جزئیاتت اهمیت میده خلاصه که واقعیه 

میدونین خسته شدم از قوی بودنای زیاد ..حس ی زن۵۵ساله رو دارم که تنها تو ی شهر غریب داره زندگیشو هندل میکنه اشکاشو موقع کار کردن پاک می‌کنه بچه هاشم فرستاده خونه بخت خودشه و خودش نه کسی میگه کجایی نه کسی میگه چقد امروزت خوشگل شدی رنگ ناخنات چقد قشنگه دردت چیه چی ناراحتت کرده چی اذیتت می‌کنه همه فقط ازم توقع دارن از مادر پدر گرفته تا تک تک آدمایی که میشناسم درصورتی که هیچکدوم همون توقعات رو برام هیچوقت به جا نیاوردن و نمیارن 

...

❤️‍🩹

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم خسته شدی یکم استراحت کن واسه خودت وقت بذار به خودت اهمیت بده زندگی در کل سخته همون طور که خداوند گفته ما انسان رو در رنج افریدیم ،،،،،یه مدت وا بده به علایقت بپرداز نذار این افکار زمینه افسردگیتو فراهم کنه

ادمی که خودشو بسازه میتونه دیگرانم بسازه اما ادمی که از عهده خودش برنیاد و حال خودشو خوب کنه نمیتونه ...

من خیلی برای خودم تلاش کردم و ساختم خودمو ولی دیگه کم آوردم واقن تنهایی نمیتونم ازینکه تا الآن قوی بودم خودم بودم پشت خودم...

خیلی تلاش میکنم برای حال خوبم ولی بازم...

پس تلاشتو بیشتر کن شاید اون مقدار تلاش کافی نبوده،،،همه غرق مشکل و گرفتارین منتها ما از بیرون به دیگران اشراف داریم نه از درون

پس تلاشتو بیشتر کن شاید اون مقدار تلاش کافی نبوده،،،همه غرق مشکل و گرفتارین منتها ما از بیرون به دیگ ...

چی بگم شاید چون مشکلاتمون متفاوته حرف همو نمی‌فهمیم ولش کن 

من خیلی برای خودم تلاش کردم و ساختم خودمو ولی دیگه کم آوردم واقن تنهایی نمیتونم ازینکه تا الآن قوی ب ...

پس مطمئن باش ادم قوی هستی که خودت برا خودت تلاش کردی ناامید نشو همه چی درست میشه نگی شعار میده من تو زندگیم زیاد زمین خوردم اما جایی که فکرشم نکردم باز روزنه امیدی برام باز شده

چی بگم شاید چون مشکلاتمون متفاوته حرف همو نمی‌فهمیم ولش کن

خب بذار برات بگم من دوبار تا حالا طلاق گرفتم امروزم شوهر سابقم سرمو شکست سر اینکه بچمو نذاشتم ببینه بعد صاحب خونمم تهدید کرده باید اینو جواب کنی صاحب خونم اومد در خونه گفت شرمنده من حوصله دردسر ندارم از اینجا برو،،،،،رفتم سرمو بخیه زدم برگشتم گفتم چه عکس العملی بهتره که روحیم خراب نشه،،،،به صاحب خونه بجای جرو بحث گفتم باشه فقط بهم فرصت بده جامو عوض کنم بعد نشستم ارایش کردن و به خودم رسیدن بخاطر بچم که یه مادر قوی باشم براش