2777
2789

همسرم چندبار گفته بود سشوارو تو حمام ک مرطوبه به برق نزن.

توجه نکردم

داشتم سشوار میکردم یهو برق اتاق،سشوار ،شارژios،چراغ مطالعه،و...هرچیزی تو اتاق و حمام بود سوخت😥

خیلی ناراحتم 

اصلا سیم کشی چی باید بشه🤦‍♀️

شوهرم هم سکوت کرده کلا چیزی نمیگه🤐😅

من اینجا ریشه در خاکم🍃🤍

من جاش بودم داد میزدم مگه نگفتم اونجا نزن برق اه☹️

جنس مخالف درخواست دوستی ندن😡 میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘

نمیدونم چی بگم....فقط خواهشا رو مخش قدم نزن که ایندفعه بالای خسارته مالی خسارته روحی روانی هم پیش نیاد...

جهنم اون روزیه که در آخرین روز عمرت روی زمین ، انسانی که میتونستی بهش تبدیل بشی رو ملاقات کنی..  

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من جاش بودم داد میزدم مگه نگفتم اونجا نزن برق اه☹️

من خیلی بدقهرم اخه

بعدش یه کولی بازی درمیارم بیا و ببین 

همین الآنم گفتم که :خودم همه رو میخرم😒فردام یکیو میارم درست کنه

قیافه شوهرم😐

من اینجا ریشه در خاکم🍃🤍
نمیدونم چی بگم....فقط خواهشا رو مخش قدم نزن که ایندفعه بالای خسارته مالی خسارته روحی روانی هم پیش نی ...

بهترین دفاع حمله س🤕الان خودم هم زودتر تو قیافه م 

من اینجا ریشه در خاکم🍃🤍
من خیلی بدقهرم اخهبعدش یه کولی بازی درمیارم بیا و ببین همین الآنم گفتم که :خودم همه رو میخرم😒فردام ...

الان خیلی عصبیه ولی داره خودشو کنترل میکنه😁

جنس مخالف درخواست دوستی ندن😡 میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘

من خیلی بدقهرم اخهبعدش یه کولی بازی درمیارم بیا و ببین همین الآنم گفتم که :خودم همه رو میخرم😒فردام ...

بدقهرم یعنی چی؟؟؟ وقتی اشتباه میکنی مسئولیت اشتباهتو بپذیر و جبران کن 

چه اخلاقت رو مخه

وقتی میدونی این اخلاقت بده، اصلاح کن خودتو 

نگو همینی که هستم هستم، رو خودت کار کن تمرین کن

بدقهرم یعنی چی؟؟؟ وقتی اشتباه میکنی مسئولیت اشتباهتو بپذیر و جبران کن

بخدا خیلی ناراحتم خودمم

وسیله هاهم چون تو اتاق بودن ،بیشترش وسایل شخصی خودم بودن

من اینجا ریشه در خاکم🍃🤍
چه اخلاقت رو مخهوقتی میدونی این اخلاقت بده، اصلاح کن خودتو نگو همینی که هستم هستم، رو خودت کار کن تم ...

بخدا خیلی ناراحتم خودمم

وسیله هاهم چون تو اتاق بودن ،بیشترش وسایل شخصی خودم بودن،

من اینجا ریشه در خاکم🍃🤍
حالا شانس آوردی برق نگرفتت ازین به بعد به حرف شوهرت گوش بده

زمستون هم چند دفعه تاکید کرد وان دخترمو یهو خالی نکنم

من توجهی نکردم

کف حمام نم داد به سقف پایین، مثل دوش آب میریخت از سقف پایین😬😑😑خیلی خنگم

من اینجا ریشه در خاکم🍃🤍
بخدا خیلی ناراحتم خودمموسیله هاهم چون تو اتاق بودن ،بیشترش وسایل شخصی خودم بودن،

اصلا کاری به وسایلت ندارم

این اخلاقت که میگی زودتر از شوهرت شاخ و شونه میکشی رو میگم 

مقصری ، کوتاه بیا، یه نعذرت بخواه، چیه دست پیش میگیری کم نیاری