2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

امشب دیگه حس می کنم روانشناس لازمم واقعا .حالا اگه جناب شوهر بزاره🥲اجازه نمیده می گه کسی بفهمه فکر ...

شوهر منم هی میگه نیاز نداری 

ولی من با مدت کمی گه با مشاور حرف زدم تلفنی بهتر شدم 

ولی نمیزاره برم مشاوره ی حضوری 

ینی شما چی جوریاید

ببین همش فکر میکنم نکنه بچم فلان مشکلو داشته باشه نکنه سونو و عدداش بالا پایین شه.

هی میرم سونو و ازمایشای بچمو با پسرم مقایسه میکنم.

دیوونم دیگ🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

لطفا برا سلامتی بچهام صلوات بفرستید.ممنونم❤️

من هی احساس میکنم قراره دیوونه شم اگه دیوونه شم چی اصلا یه وضعیم

من از شما بدترم همه اش فکر می کنم سر زایمان قراره بترکم بمیرم 😂حالا دو تا زایمان داشتم هشت سال پیش .خدایی بعد کرونا همه  حالمون بده نمی‌دونم چی شده ولی ذهنمون مال خودمون نیست انگار 

من از شما بدترم همه اش فکر می کنم سر زایمان قراره بترکم بمیرم 😂حالا دو تا زایمان داشتم هشت سال پیش ...

این همه آدم زایمان میکنن 

الان علم پیشرفت کرده 

اتفاقی نمیفته انشاالله 

اره منم دوتا زایمان داشتم 

البت سر دختر چون تو اوایل کرونا زایمان کردم استرس شدید گرفتم و بعدش افسردگی که خداروشکر بهتر شدم 

الانم از ترس اون هی استرس دارم که نکنه اونطور شم 

و فکرای ناجور 

این همه آدم زایمان میکنن الان علم پیشرفت کرده اتفاقی نمیفته انشاالله اره منم دوتا زایمان داشتم البت ...

من از یه طرفم اعصابم خورده که چون بچه سوم هم دختره خانواده شوهر بد رفتاری می کنن و شوهرم تحریک می کنند حرف داخل گوشش می کنن .اون بار شوهرم اومده میگه  طبق قانون چون من پسر ندارم برادرهام ازم ارث می برن  ناراحت بود .یا میگه مامانم ناراحته که من پسر ندارم  منم اعصابم خورد شد هر چی از دهنم در اومد گفتم .خودم کم بدختی دارم اینام مثل طلبکار آوار شدن که چرا بچه دختره