2777
2789

خیلی ساله کاسبه یه دسته چک نداره همش از باباش و داداشش میگیره اگر چیزی بخوایم قسطی بگیریم یکی دوبارم جاریم اینو بصورت تیکه بهم انداخته 

حتی یه جواز کار نداره جواز محل کارش رو به اسم پدر و برادرش گرفته( جواز توی یه سری چیزا خیلی مهمه مثلا برای وام یا ضامن شدن و اعتبار و خیلی چیزای دیگه) 

توی کار پدرش و برادراش و داماداشونو آورده شریک کرده و بصورت رایگان بهشون لوگو و برند ثبت شده ای که کلی هزینه کرده رو داده 

محل کارش رو خودش خریده بود زده بود به اسم باباش چندین سال دعوا کردم تا یه بخشیش رو پس گرفت فقط!

ماشین میخرید مادرش که زنده بود میزد به اسم مادرش 

اختیار محل کارش رو نداره برادرش تصمیم میگیره

اعضای خانوادش میان تو محل کارش زن های ناجور میارن

خیلی سال تحمل و صبر کردم و با زبون خوش با دلیل براش گفتم حتی قهر کردم قول داد درستش کنه یک سال پیش. نمیدونم واقعا چیکار کنم

اینم بگم تا وقتی مادرش زنده بود حتی کار بانکیش برای پدرش بود . دستگاه پوز برای پدرش بود و شوهرم که کار میکرد پولا میرفت تو حساب باباش و ما با کارت باباش خرید های خونه رو میکردیم! بعد که مادرش فوت کرد باباش زن گرفت خودش کارتش رو جدا کرد

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یک نفر واسطه بشه بهش بگه یا مشاور

کم کم مجبورش کن انجام بده 

مثلا اول روش کار کن جواز بگیره بعد چه میدونم روی خودش کار کنه خودش تصمیمات و کار ها رو انجام بده

یک نفر پیش فلک ریش گرو بگذارد؛بلکه دست از سر آزردن ما بردارد!
یک نفر واسطه بشه بهش بگه یا مشاورکم کم مجبورش کن انجام بده مثلا اول روش کار کن جواز بگیره بعد چه مید ...

بی فایده بوده 

۴ سال پیش مشاور بهش گفت ولی میگفت دادم اوکیش میکنم

چهار سال گذشت و نکرد!!!

خیلی مشاوره رفتیم خودم تنهایی هم با مشاور حرف زدم خیلی غیرمستقیم از حرفاشون اینو برداشت کردم که جدا ...

برای خریدمحدودیت داری؟؟؟میتونی جمع کنی،طلابخری یاپس،اندازکنی؟

الان چی بنامش هست؟؟؟

هدفش ازینایی که گفتی چیه؟

آذین،،هستم،،خدایا خدایی کن رحم کن معجزه کن ، اگرنکنی من نه خدادارم و نه حسین،،،،من امید داشتم ،خدایا،،،،

مشاور فایده نداشت اصلا

یکی از اقوام پا میلیون ها هزینه کرد برا مشاور اما... فایده ای نداشت اتفاقا بیشتر سر لج افتادن چون مشاوره ها اکثرا به شیوه غربی هست ،فداکاری و صبر و اقتدار و ارزش جایگاهی تو این شیوه نداره

اما مشاور سبک زندگی اسلامی آدم رو قوی می کنه جوری که زود از پا درنیاد ،احترام بذاره و احترام ببینه،بی توقع محبت کنه جوری که روح خودش آروم بشه و طرف هم که از سنگ نیست 

آب جاری اگه مداوم به یه سنگ بخوره آخر سنگ رو سوراخ می کنه محبت و احترام مداوم هم حتما سنگدلترین آدم رو نرم می کنه 

خدایا،مهربانا! حیف باشد که تو باشی و مرا غم ببرد.پسر قشنگم برای همیشه از پیشم رفت برا حال خرابم دعا کنید