2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جانم حتما

در طول روز ساعتها پیام نمیده گوشیو روم قطع می‌کنه وقتی باهمیم منو وسط راه پیاده می‌کنه که مسافر اسنپشو سوار کنه اصلا خرجای عادی رابطه رو نمیکنه همه دین هامون توی ماشینه ممکنه کل روز ازم خبر نگیره

شما بودین باهاش میموندین؟

حتی امروزم همش میگه سرم شلوغه دفترم یا کار دارم بهونه نگیر چیزی بگم یه دعوای بزرگ میسازه

کل روز نیست و واقعا هم نیست یعنی دروغ نمیگه 

کاربری دست دو نفره🩷

در طول روز ساعتها پیام نمیده گوشیو روم قطع می‌کنه وقتی باهمیم منو وسط راه پیاده می‌کنه که مسافر اسنپ ...

خب معلومه که تو این رابطه عشق ‌‌علاقه نیست 

واقعااا این کاراش بی احترامیه و معلومه نمیخوادتت 

عزیزم نمیخوام سرزنش کنم ولی مگه خرم که بمونم؟ 

انقد ارزش قائل نمیشه برات وقت بزاره .. یه پیام مگه چقد زمان میبره 

وسط راه پیادت میکنه!! بخدا این رابطه حتی ارزش فکر کردن هم بهش نداره 

دخترجان بیا بیرون و کات کن 

برای خودت وقت بزار و ذهنتو درگیر همچین آدمی نکن 

والا من چندساله به دوستام مشاوره میدم آخرم گوش ندادن نتیجش می‌شد دیدن گریه هاشون پیشم! 

چند سال دیگه خودتو سرزنش میکنی 

چندسالته 

شدی‌،قلبو تنو روحم…! 💗                                                      الهی شکر 🤍

خب معلومه که تو این رابطه عشق ‌‌علاقه نیست واقعااا این کاراش بی احترامیه و معلومه نمیخوادتت عزیزم نم ...

عزیزم آخه بحث اینه ازم سو استفاده کرده الان اینطوری می‌کنه

چی بهش بگم کات کنم😭😭😭

کاربری دست دو نفره🩷

عزیزم آخه بحث اینه ازم سو استفاده کرده الان اینطوری می‌کنهچی بهش بگم کات کنم😭😭😭

فهمیدم.. خواستمم‌بگم گفتم ناراحت میشی 

حقیقتو بهت بگم ؟ 

اون داره بد رفتار میکنه اینطوری میکنه که خودت بری 

پسرا وقتی میخوان کات کنن انقد بدرفتاری و بی محلی میکنن تا دختره بره بعد همه چیو میندازن گردن دختره که خودت رفتی تا عذاب وجدان بهش بدن 

بگو من دیگه نمیخوام تو این رابطه سمی باشم 

در چه حد بوده ؟ 

شدی‌،قلبو تنو روحم…! 💗                                                      الهی شکر 🤍

فهمیدم.. خواستمم‌بگم گفتم ناراحت میشی حقیقتو بهت بگم ؟ اون داره بد رفتار میکنه اینطوری میکنه که خودت ...

درحد میک لاو بوده ولی انقد پشیمونم که حد نداره

یکم باهام حرف بزن عزیزدلم انقد قلبم درد می‌کنه که نگو😭😭😭

کاربری دست دو نفره🩷

درحد میک لاو بوده ولی انقد پشیمونم که حد ندارهیکم باهام حرف بزن عزیزدلم انقد قلبم درد می‌کنه که نگو� ...

اشکالی نداره گذشت فقط لطفا دیگه تکرار نکن 

حیف تو که بازیچه این هوس بازا بشی 

چندسالته؟؟ 

تو هم دیگه خودتو کوچیک نکن نه زنگ بزن نه پیام، البته بعد یه مدت باز میاد سمتت توروخدا این نصیحت منو گوش کن تو هیچ رابطه ای نرووو