2777
2789
عنوان

به مامانم گفت بگو بهم پیام نده

313 بازدید | 16 پست

نزدیک یه ساله یه پسرو دوس دارم فقط یه بار دیده بودمش عشقم یه طرفه بود مثل دیوونه ها لباس همه چی میخریدم ک پیش اون میپوشم خیلی پیام میدادم محل نمی‌داد امشب پیام دادم بد فوشش دادم از حرص بعد به مامانم گفتم زنگ زد بهش که باهام اشتی کنه گفت بهش بگین بهم پیام نده حوصلم نمی‌کشه من نه میتونم با کسی دیگه آشنا بشم نه این مدتو حتی قرارم نرفتم با کسی حالم خیلی بده😭😭😭

مامانت چرا زنگ زد این چه کاری😐😐😐

چطوری راضی شد زنگ بزنه

شنیده بودم خدا آرزوهارو جمع میکنه و تو کالبد یه انسان بهت هدیه میده...اولش باورم نمیشد ، تا اینکه تو اومدی و شدی قشنگترین اتفاق زندگیم:)..(M)..🤍💍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یکیم آدم رو بخواد اینجوری بهش بچسبی ولت میکنه

فراموشش کن خودت واسعه هیچکسی کوچیک نکن اول خودت رو دوست داشته باش

من در میان اشتباهاتی که مرتکب میشوم در حال ساخته شدنم

به خدا گذشت اون زمان که خوشبختی به ازدواج و وجود یه مرد تو زندگیت ختم می شد 

من الان به عنوان یه مادر همیشه به دخترهام می گم ببینید از زندگی چی می خواهید خودتون بدستش بیارید 

عشق و اقعی هم اگه تو سرنوشتتون باشه به موقع تو مسیرتون قرار می گیره