2777
2789
عنوان

این لکه نوروفیبروماتوزه

164 بازدید | 21 پست

دیروز روی شکم دخترم دیدم دوماهش

امروز بردم متخصص گف نگران کننده نیس

ولی من بازم پیدا کردم روی ساق پاش و شکمش هست

انگار روی گونه اش هم هستش

توروخدا کسی تجربه داره لکه بی خطر باشه 😭

به لطف امام حسین (ع) تا اربعین دوباره مامان میشم بگو ان شالله 🤗 میدونستم امام حسینم جوابمو میده..17شهریور بیبی چکم مثبت شد ومن دوباره مامان شدم🥰
اره نمیدونم چیه ولی لکه قرمز رو یه قسمت هایی از بدن بچم بود

عکس فرستادم دیدی؟ اومده ؟

به لطف امام حسین (ع) تا اربعین دوباره مامان میشم بگو ان شالله 🤗 میدونستم امام حسینم جوابمو میده..17شهریور بیبی چکم مثبت شد ومن دوباره مامان شدم🥰

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عکس فرستادم دیدی؟ اومده ؟

نه نیومده وقتی دکتر میگه خطرناک نیست از چی میترسی 

بکی دوتا دکتر دیگه ببر خیالت راحت بشه 

الان دکترا از یه خال نمیگذرن حتما چیزی نبوده عزیزم جون مردم که بازیچه نیست مطمین باش مشکوک بود حتما بهت میگفت پیگیری کنی 

نه نیومده وقتی دکتر میگه خطرناک نیست از چی میترسی بکی دوتا دکتر دیگه ببر خیالت راحت بشه الان دکترا ا ...

اخه چون هنوز محو هست اهمیت نداد ولی اومدم خونه بازم پیدا کردم

اخه چون هنوز محو هست اهمیت نداد ولی اومدم خونه بازم پیدا کردم

نه نیومده وقتی دکتر میگه خطرناک نیست از چی میترسی بکی دوتا دکتر دیگه ببر خیالت راحت بشه الان دکترا ا ...

سلام عزیزم خواسی بیام لکه هارو نگا کنم

نمیدونم یه سال یا ۱۰ ساله یاشاید ۶۰ سال یا... دیگ اثری از من نیس. من همراه با همه درد ها رنج ها عذاب ها  حسرت ها آرزو ها  و کمی خوشی خاک شدم اثری از من نیس همه فراموشم کردن منی ک ناخواسته دنیا اومدم ب اجبار زندگی کردم و در انتظار مرگ نشستم ی جایی دیگ زورم ب زندگی نرسید تسلیم شدم دیدم ۳۰ سالم شد غمگین تر از این

سلام عزیزم خواسی بیام لکه هارو نگا کنم

اره عزیزم عکس چندبار اومده این لکه ها نوروفیبروماتوز هستش؟

لکه های قهوه ای محو کمرنگ هستن