2777
2789
عنوان

این لکه نوروفیبروماتوزه

| مشاهده متن کامل بحث + 187 بازدید | 23 پست
این اسمو دکتر گفت یا خودت میگی

نه دکتر گف تجمع رنگدانه پوستیه ولی تعدادش زیاده 

به لطف امام حسین (ع) تا اربعین دوباره مامان میشم بگو ان شالله 🤗 میدونستم امام حسینم جوابمو میده..17شهریور بیبی چکم مثبت شد ومن دوباره مامان شدم🥰
اره عزیزم عکس چندبار اومده این لکه ها نوروفیبروماتوز هستش؟

نه فک نکنم چنتاس؟

نمیدونم یه سال یا ۱۰ ساله یاشاید ۶۰ سال یا... دیگ اثری از من نیس. من همراه با همه درد ها رنج ها عذاب ها  حسرت ها آرزو ها  و کمی خوشی خاک شدم اثری از من نیس همه فراموشم کردن منی ک ناخواسته دنیا اومدم ب اجبار زندگی کردم و در انتظار مرگ نشستم ی جایی دیگ زورم ب زندگی نرسید تسلیم شدم دیدم ۳۰ سالم شد غمگین تر از این

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه فک نکنم چنتاس؟

لکه های ریز و درشته 

بزرگش همونه ک عکسشو فرستادم

ده تا

به لطف امام حسین (ع) تا اربعین دوباره مامان میشم بگو ان شالله 🤗 میدونستم امام حسینم جوابمو میده..17شهریور بیبی چکم مثبت شد ومن دوباره مامان شدم🥰
نه فک نکنم چنتاس؟

ببخشید عزیزم اذیتت میکنم

لکه های شماهم از نوزادی بود؟

ازاول کمرنگ بودن یا پررنگ

ببخشید عزیزم اذیتت میکنملکه های شماهم از نوزادی بود؟ازاول کمرنگ بودن یا پررنگ

گلم در خواست دوسی دادم قبول کن

من از اول داشم کم بود ب مروز زیاد شد واسه من ارثی خانواه ام داشتن

نمیدونم یه سال یا ۱۰ ساله یاشاید ۶۰ سال یا... دیگ اثری از من نیس. من همراه با همه درد ها رنج ها عذاب ها  حسرت ها آرزو ها  و کمی خوشی خاک شدم اثری از من نیس همه فراموشم کردن منی ک ناخواسته دنیا اومدم ب اجبار زندگی کردم و در انتظار مرگ نشستم ی جایی دیگ زورم ب زندگی نرسید تسلیم شدم دیدم ۳۰ سالم شد غمگین تر از این

ببخشید عزیزم اذیتت میکنملکه های شماهم از نوزادی بود؟ازاول کمرنگ بودن یا پررنگ

خواهش میکنم عزیزم. واسه اینک خیالت راحت بشه متخصص ببرش عزیزم 

استارترعزیز

اگرلکه هابه تدریج بیشتروپررنگ ترمی شودمشکوک به نوروفیبروماتوزه.

نگران نباشید،بیشترروی شکم وپشت کمرهستند

روی صورت ودستها نیستند ،ارثی هستندبه ندرت ممکنه جهش ژنی باشه 

معمولابی خطرهستندوازجنبه زیبایی شایدناراحت کننده باشه 

نوزادبایدزیرنظرمتخصص اعصاب باشه 

سعی کنیدزیرآفتاب نمانند.

اخه چون هنوز محو هست اهمیت نداد ولی اومدم خونه بازم پیدا کردم

سلام عزیزم چیشد لکه های بچتون دخترمنم مشابه این لک داره

هرکس،بدِما به خلق گوید؛ما چهره ز غم نمیخراشیم...🙂 ما خوبی او به خلق گوییم،تا هر دو دروغ گفته باشیم🤗😎

گلم در خواست دوسی دادم قبول کنمن از اول داشم کم بود ب مروز زیاد شد واسه من ارثی خانواه ام داشتن

عزیزم لکه هایی که اول داشتین ازتظر ظاهری بیضی شکل وباحاشیه مشخص بود؟

هرکس،بدِما به خلق گوید؛ما چهره ز غم نمیخراشیم...🙂 ما خوبی او به خلق گوییم،تا هر دو دروغ گفته باشیم🤗😎