2777
2789

نمی گیرید؟ 

من واقعا نیاز دارم از خونه برم بیرون و سرکار ولی واقعا عذاب وجدان میگیرم که بچه ام رو بخوام هر روز بسپرم به کسی 

ولی خودم برای آینده ام و روحیه ام واقعا نیاز دارم 

شما چیکار کردید؟

من خودم چهل سال پیش مادرم کارمند بوده 

ی‌ سال اول پرستار داشتم بعد رفتم مهدکودک عالی بود برام از لحاظ استقلال و اجتماعی شدن و ..

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من تا سه سال و نیمگی بچم سرکار نرفتم به قول شما افسرده شدم و واقعا نیاز داشتم از خونه برم بیرون ازون طرف بچمم تنها بود و نیاز بود که تو جمع همسالاش باشه. پسرمو مهد میفرستم و میرم سرکار. طوری برنامه ریزی کردم بیشتر از چهار ساعت مهد نباشه دیگه با همسرم مدیریت میکنیم

پسر بزرگم تا ۳ سالگی مادر و خواهر شوهرم بزرگش کردن بعد هم رفت مهد و مدرسه 

مستقل و به شدت خونسرد و بی‌تفاوت 

پسر دوم خونه بودم و استعفا دادم . برعکس اولی خونگرم و مهربون ولی اصلا از عهده ی کارهاش برنمیاد

راضی باش به رضای خدا 

اگه سن کودک بالای سه سال باشه ،یعنی سنی که کودک مستقل هستند و از نظر روانشناسی و علم نیاز به حضور تمام وقت مادر ندارند، میتونند تایمی رو در مهد کودک ، صرف بازی و اموزش کنند،مادر هم اون تایم سرکار باشند،چرا عذاب وجدان؟

اگر کودک دوساله باشند بله،چون ناخواسته شخص ثالثی وارد حریم شخصیشون میشه,مستقل نیستند،قدرت شرح وقایع رو در صورت نیاز ندارند،اون میزان ،عشق،اعتماد و امنیتی که برای شکل گیری و رشد شخصیتشون نیاز دارند،از حضور مادر دریافت نمیکنند و ...

هرچند اولویت یک مادر سالم و آگاه،پرورش صحیح و مراقبت از فرزندشون هست ، اما اگر شاغل بودن خللی در این مورد ایجاد نکنه خیلی هم عالیه

بر هر چه همی‌ لرزی ، می‌دان که همان ارزی 🌱

عزیزم به نظرم عذاب وجدان نگیر خصوصا اگه کوچولوی بالای سه سال داری و پیش خانواده یا فرد مطمئن می‌گذاری سعی کن بیشترین توجه رو به بچه داشته باشی فردا روزی مدرسه جلسه یا جشنی پیش اومد بری یا کمک کنی همراهش باشی یه جوری که بفهمه بودنت تو جامعه یه پوئن مثبت به شخصیت مادریت اضافه کرده اونوقته که بهت افتخارم میکنه حتما