2777
2789
سخته ولی میگذرهروزای شادی رو تجربه میکنی که فکر میکنی از اون بهتر رو نخواهی دید ولی میبینیولی این هم ...

وآسه من ولی هیچ شادی نیست همش درده خدا خودش میدونه ولی چرا منو رها کرده نمیدونم

من عزیزم خدا همیشه یه سرنخ به من نشون داد هر وقت رفتم دنبالش به هوس اینکه زندگیم بهتر شه شکست بدتری خوردم همیشه از چاله به چاه افتادم و میخوام فقط بدونی شک نکن از نود ونه درصد آدمای دنیا باوجدان ترم وخوش اخلاق تر و باوفا تر و صادق تر و خاکی بودم احساس میکنم چون خوب بودم باختم خیلی غمگینم من خیلی خیلی غمگینم 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من زندگی گندی داشتم گند!

ولی از یه سنی به بعد ۳۶۰ درجه چرخید 

بیشتر از این نمیتونم توضیح بدم

اینا گفتم ناامید نباشی و  نترسی

❌درخواست دوستی نمی پذیرم❌ •𓃠•به تعداد انسانهای روی کره زمین،تفاوت فکر و نگرش وجود دارد،آنکه نگرشش باتو متفاوت است دشمنت نیست..انسان دیگریست.

من زندگی گندی داشتم گند!ولی از یه سنی به بعد ۳۶۰ درجه چرخید بیشتر از این نمیتونم توضیح بدماینا گفتم ...

خدارو شکر عزیزم میشه بگی چیکار کردی یعنی معجزه بود میدونم نمیخایی راجع به مشکلت بگی فقط میخام بدونم چطوری حل شد

من مشکلات زیادی رو پشت سر گذاشتم معجزه نمیشه گفت ولی امید و توکل سختی ها رو قابل تحمل میکنه خداروشکر واسه بزرگیش خداروشکر واسه همه ی چیزهایی که قراره از این به بعد بهمون ببخشه

ان شاءالله به هر چی میخوایید به زودی برسید 

اندازه نگه دار که  اندازه نکوست هم لایق دشمن است و هم لایق دوست
من مشکلات زیادی رو پشت سر گذاشتم معجزه نمیشه گفت ولی امید و توکل سختی ها رو قابل تحمل میکنه خداروشکر ...

خیلی از دعای قشنگت ممنونم انشالله خدا به توام بهترینهارو بده ❤️

وآسه من ولی هیچ شادی نیست همش درده خدا خودش میدونه ولی چرا منو رها کرده نمیدونم

یه برهه از زمانه گلم

ممکنه طولانی باشه و قطعا خیلی سخت و ازاردهنده(خودمم گذروندم)

ولی میگذره بعد میگی آاااااخیش

با احترام درخواست دوستی نمیپذیرم🙏💚

چشم میخونم حتما مرسی گلم💐

حتی فرصت نکردی بخونی، صوتش را بذار

سعی کن وقفه نندازی، من یک روزهایی یادم میرفت فردا به جبرانش دوبار صوتش را گوش میکردم

مصیبت امام حسین عجیب بوده، که زیارتش اینقدر معجزه داره

مشکل مالی خیلی شدید داشتم. با همسرم هم مشکل داشتم. از لحاظ مالی که خیلی عالی شد همسرمم پنجاه درصد به ...

خدارو شکر بابت حل مشکلتون میفهمم مشکلات روح آدمو میخوره پوسیده میکنه خیلی سخته 

ببین زندگی خیلی بالا پایین داره. اینکه میگن آدم از یه لحظه بعدش خبر نداره راست میگن. ما یه زمانی پول رهن خونه نداشتیم ولی الان چندین تا آپارتمان داریم. فقط گفتم که بدونی جوری که نمیدونی از کجا خدا جور می کنه. 

ولی دوران و شرایط سخت جوری هست که زخمش همیشه رو تن آدم میمونه. بقیه همون لحظه حال رو میبینن که تو مثلا تو موقعیت اجتماعی یا مالی یا خانوادگی خاصی هستی ولی نمیدونن پشت سرش چقدر رنج و درد بوده

یه برهه از زمانه گلمممکنه طولانی باشه و قطعا خیلی سخت و ازاردهنده(خودمم گذروندم)ولی میگذره بعد میگی ...

خیلی وقته بیشتر عمرمو بادرود گذروندم یه جایی دیگه بریدم از این همه درد

خدارو شکر عزیزم میشه بگی چیکار کردی یعنی معجزه بود میدونم نمیخایی راجع به مشکلت بگی فقط میخام بدونم ...

من هیچ کاری نکردم 

تو گرداب حماقت خودم سر میکردم که یهو خدا دستمو گرف

نفهمیدم چی شد ، یهو نماز خون شدن،  محجبه شدم ، رشته معارف خوندم و جهت زندگیم متفاوت شد. عشق امام حسینم بدجور افتاد تو دلم و مجنونم کرد🥺

از امام حسین کمک بخواه واسطه شه، خیلی آقاست

❌درخواست دوستی نمی پذیرم❌ •𓃠•به تعداد انسانهای روی کره زمین،تفاوت فکر و نگرش وجود دارد،آنکه نگرشش باتو متفاوت است دشمنت نیست..انسان دیگریست.