2777
2789
حتی فرصت نکردی بخونی، صوتش را بذارسعی کن وقفه نندازی، من یک روزهایی یادم میرفت فردا به جبرانش دوبار ...

خدا کنه خداکنه امام حسین به داد دل منم برسه 💚

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی وقته بیشتر عمرمو بادرود گذروندم یه جایی دیگه بریدم از این همه درد

میفهمم

فکر کنم خیلیامون با تمام وجود چشیدیمش

اینکه تمومی نداره،از این بدتر نمیشه،چقدرررر تنهام و سخته این تنهایی،حتی فکر خودکشی که تموم شه 

ولی بخداااا بالاخره همون خدا یه دری وا میکنه،همون دری که اصلا بهش فکر نکرده بودی،نکوبیده بودیش،امیدوار باش گل من🌻🫂

با احترام درخواست دوستی نمیپذیرم🙏💚

یه برهه از زمانه گلمممکنه طولانی باشه و قطعا خیلی سخت و ازاردهنده(خودمم گذروندم)ولی میگذره بعد میگی ...

پنج سال هم ممکن بشه؟من پنج سال دارم عذاب میکشم هیچ کس نمیدونه من حرفم به هیچ کس نمیتونم بگم من خیلی حالم بده 

ببین زندگی خیلی بالا پایین داره. اینکه میگن آدم از یه لحظه بعدش خبر نداره راست میگن. ما یه زمانی پول ...

خدارو شکر عزیزم کاش واسه منم حل بشه چون خیلی درد میکشم

از چه سنی؟

دقیق خاطرم نیس

منظورم همون بازه زمانیه

❌درخواست دوستی نمی پذیرم❌ •𓃠•به تعداد انسانهای روی کره زمین،تفاوت فکر و نگرش وجود دارد،آنکه نگرشش باتو متفاوت است دشمنت نیست..انسان دیگریست.

پنج سال هم ممکن بشه؟من پنج سال دارم عذاب میکشم هیچ کس نمیدونه من حرفم به هیچ کس نمیتونم بگم من خیلی ...

امیدوارم خدا برات معجزه کنه خیلی زود من خیلی بیشتره از پنج سال

پنج سال هم ممکن بشه؟من پنج سال دارم عذاب میکشم هیچ کس نمیدونه من حرفم به هیچ کس نمیتونم بگم من خیلی ...

شاید حتی بیش از اون!!

منم ادمیم نمیگفتم تا وقتی خودم هضم میکردم و به قول خودم زخمش کهنه و دردش سر میشد بعد

خدا صبرت رو بیشتر کنه عزیزم

با احترام درخواست دوستی نمیپذیرم🙏💚

انشالله زودتر حل بشه. تو برای من دعا کن منم برای تو دعا می کنم.

ارزو میکنم خیلی زود تمام دردها و مشکلاتت روخدا یه جوری حل کنه که یادت بره همه سختی هات