2777
2789
من تمام زندگیم شخمی گذشته فقط یه چند سالی خیلی همه چی خوب بود برام که گذشت ولی امید دارم نمیدونم چرا ...

امید نباشه که آدم زنده نیست ازخدا میخام برات بهترینهارو رقم بزنه بیایین واسه هم دعا کنیم 💚

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

امید نباشه که آدم زنده نیست ازخدا میخام برات بهترینهارو رقم بزنه بیایین واسه هم دعا کنیم 💚

امیدارم شما هم بهترین هارو تجربه کنید 

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید
خداروشکر مشکلت کامل حل شد ؟

اون مشکلی که مد نظرم بود عجیب حل شد

زیارت عاشورا را ادامه میدم تا مشکلات دیگه را هم حل کنه.

باید معتقد باشی وهر چی سر راهت قرار گرفت را به فااال نیک بگیری.

انشاءالله گره از کارت باز بشه.

نماز نیمه شب هم خوبه، حتی در حد یک ذکر الله اکبر

اون مشکلی که مد نظرم بود عجیب حل شدزیارت عاشورا را ادامه میدم تا مشکلات دیگه را هم حل کنه.باید معتقد ...

مممنونم از راهنماییت عزیزم امیدوارم همیشه دلت آروم باشه و دنیا به کامت باشه میشه منم محتاج دعای شمام ❤️

من زندگی وحشتناکی داشتم الان ظاهرم همه میگن اوضاعت عالی شده ولی زخم اون دوران بد رو روانم مونده

الان مشکلت حل شده کامل ؟ یعنی دیگه مشکل نداری؟ منم خیلی روح و روانم داغونه کاش واسه منم حل بشه

سخته ولی میگذره

روزای شادی رو تجربه میکنی که فکر میکنی از اون بهتر رو نخواهی دید ولی میبینی

ولی این هم میگذره

شادی و غم،سختی و آسونی هردو میان و میرن

برای هر کسی یکیشون بیشتر،ولی در کل برای همه همینه

با احترام درخواست دوستی نمیپذیرم🙏💚

خدا باید بخواد برات بادل پاک و جسم و روح تمیز از خدا بخواه که اگه خیره بشه شاید خدا منتظره تو از بخو ...

میدونه خدا مهربونه و بخشنده اما گاهی از بس صدا میزنی و جواب نمیاد نا امید میشی 😭

الان مشکلت حل شده کامل ؟ یعنی دیگه مشکل نداری؟ منم خیلی روح و روانم داغونه کاش واسه منم حل بشه

مشکل مالی خیلی شدید داشتم. با همسرم هم مشکل داشتم. از لحاظ مالی که خیلی عالی شد همسرمم پنجاه درصد بهتر شد ولی روحم خستست