2777
2789
عنوان

بی محلی کردن دوستم

71 بازدید | 10 پست

۴ ساله. باهم دوستیم و صمیمی هستیم 

دو هفته پیش بهش گفتم بریم بیرون گفت نه  دندونپزشکی میخوام برم منم گفتم باشه

تو این دو هفته اصلا پیام نداد ببینه مردم یا زنده

امروز خودم بهش پیام دادم گفتن کجایی و اینا گفت ها چی میگی؟ تازه بعد رو هفته یادم افتادی؟ 

منم بهش گفتم اینو من باید بهت میگفتم که بعد همون دو هفته هم یادم نکردی

کارم درست بود؟

حالا چرا سر هم منت میذارین؟ 

شاید انتظار داشت شما سراغشو بگیری مخصوصا که میدونستی رفته دندون پزشکی

ای آنکه در قلبمی و کنارم نه ! تو پنهانی ترین دلتنگی منی؛! خدایـــا! ازت میخوام به دلش آرامش بدی، شاد باشه بخنده دوباره عاشق بشه و زنـدگـی کنه❤ ممنوعه ترینم همیشه دوستت دارم😘خدایـــــا شکرت بابت داشتنش❤ب دستانم قول دستانت را دادم❤😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کنکور داد اولين نفری که حالشو پرسید من بودم

همیشه هرجا هرچی خواست کمکش کردم

بعد کنکورش بارها بهش گفتم بریم‌بیرون دور بزنیم با اینکه محدودیتی هم از سمت خانوادش نداره پیچوند منو به بهانه های الکی 

همیشه اول من بهش پیام دادم

شماهم دیگه پیام ندین،،،، من الان با دوست صمیمیم شاید ماهی ی بارم چت نمیکنم ولی این رفتارو باهم نداریم هرکی باشه مشکلات و دغدغه های خودشو داره،،،، حوصله داریا

ای آنکه در قلبمی و کنارم نه ! تو پنهانی ترین دلتنگی منی؛! خدایـــا! ازت میخوام به دلش آرامش بدی، شاد باشه بخنده دوباره عاشق بشه و زنـدگـی کنه❤ ممنوعه ترینم همیشه دوستت دارم😘خدایـــــا شکرت بابت داشتنش❤ب دستانم قول دستانت را دادم❤😍

شماهم دیگه پیام ندین،،،، من الان با دوست صمیمیم شاید ماهی ی بارم چت نمیکنم ولی این رفتارو باهم نداری ...

خب دغدغه ای هم نداره که بگیم مثلا درگیرشه

دوران جنگ هم اصلا حالمو نپرسید

خب دغدغه ای هم نداره که بگیم مثلا درگیرشهدوران جنگ هم اصلا حالمو نپرسید

وقتی نمیخواد ارتباط باشه چه اصراریه،،، فقط خودتو کوچیک میکنی

خب یعنی حرفی که بهش زدم درست بود؟

بله درست بود،،

دو دفعه سراغ ی نفرو گرفتی دفعه سوم اون سراغی ازت نگرفت بیخیالشو،،، همه چی باید دوطرفه باشه