2777
2789

سه شب ملاتونین بخور تا اوکی شی یک ساعت قبل تایم مورد نظرت بخور

منم روزا خوابم کامل

شبا کامل بیدار

از سگ کمتر کمتر کمتر اگر بیام نی نی سایت هرموقع دیدین با تاکید بهم بگیدد🔨غمگین ترین تصمیم مهاجرت بود ک خیلی طول کشید تا بپذیرم و برم دنبالش،ولی الان بابت اون تصمیم غمگین طولانی خوشحالترین و شکرگذارترینم،خوشحالم ک در کنار اصیلترین دیندارترین غیورترین فرزندان کوروش💔 نخواهم زیست *امروز دلم خواست بنویسم نزدیک ب پانزده ساله منتظرم امروز ک روزها را شمردم دلم ب حال خودم سوخت پونزده ساااال هرشب انتظار و دعا و نذر و نیاز و شکست ...دعام کنید حتی الانم با ناامیدی و خستگی نوشتم دعام کنید یعنی تموم میشه این انتظار یا اینکه من تموم میشم؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سه شب ملاتونین بخور تا اوکی شی یک ساعت قبل تایم مورد نظرت بخورمنم روزا خوابم کاملشبا کامل بیدار

خب چرا پس خودتون نمیخورین

لطفا توی کانال تلگرامم عضو شین بهتون خوش میگذره، خیلی کمه عضواش😭  tweeter_farsi00

خب چرا پس خودتون نمیخورین

عزیزم سیانور ک نیست 😂🤭

منم از امشب خوردم

از سگ کمتر کمتر کمتر اگر بیام نی نی سایت هرموقع دیدین با تاکید بهم بگیدد🔨غمگین ترین تصمیم مهاجرت بود ک خیلی طول کشید تا بپذیرم و برم دنبالش،ولی الان بابت اون تصمیم غمگین طولانی خوشحالترین و شکرگذارترینم،خوشحالم ک در کنار اصیلترین دیندارترین غیورترین فرزندان کوروش💔 نخواهم زیست *امروز دلم خواست بنویسم نزدیک ب پانزده ساله منتظرم امروز ک روزها را شمردم دلم ب حال خودم سوخت پونزده ساااال هرشب انتظار و دعا و نذر و نیاز و شکست ...دعام کنید حتی الانم با ناامیدی و خستگی نوشتم دعام کنید یعنی تموم میشه این انتظار یا اینکه من تموم میشم؟

نه خوابم میاد ولی خوابم نمیبره فکرم نمیکنم زیاد

سعی کن اگه تونستی قبل خواب یکم بدنتو ریلکس کن و ماساژ بده کف سرتو و پیشونیت رو این خیلی کمک میکنه

و یه موزیک آرامش بیکلام بزار پخش شه