2777
2789

مثلا یهو جوگیر میشم بخشنده میشک یچیز خیلی ارزشمند میدم ب کسی

امشب یچیز دادم ب کسی مادرمم الان گیر داده که چرا دادی

خیلی استرس دارم نمیدونم چیکار کنم واقعا اشتباه انجام دادم اون ادم خودش داره ولی من ندارم

بنظر شما این حرکات از اعتماد بنفس پایین نشعت میگیره؟

لطفا تو تاپیکای من نمک نریز حرف بیخود بی ربط نزن ❌حد خودتو بدون و بی مورد کامنت نزار تا بهت بی احترامی نشه🙏

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

شدیدا هیجانی هستیبه هوش هیجانیت مربوطهخودتو باید کنترل کنی و رو خودت کار کنی تا عادی باشی

اره عزیزم اره

باید چیکار کنم لطفا کمکم کن😭😭خستم از این رفتار گوه

لطفا تو تاپیکای من نمک نریز حرف بیخود بی ربط نزن ❌حد خودتو بدون و بی مورد کامنت نزار تا بهت بی احترامی نشه🙏

چرا اون چیزرو‌بهش بخشیدی؟چه هدفی داشتیاگه میخواستی بااینکار دیده بشی و‌بیشتر دوست داشته باشن کمبود ع ...

اره عزیزم همین موردی بود که تو گفتی

و یجوریم تو‌ جمع که قرار میگیرم انگار میخام دیده بشم از خودبیخود میشم انگار نمیفهمم چی میگم

نمیدونم من واقعا.باید با تراپیست یا مشاوری چیزی صحبت کنی عزیزممن تخصصی ندارم در این زمینه❤️

ممنونم عزیزم

پس دوست داری خودتو ثابت کنی و تایید بگیری

اره تقریبا 

دادم به داییم.... بخام جریان بگم داییم خیلی وقت پیش دوتا جوجه مفتی بهمون داد

ما بزرگشون کردیم و یکیشو سر بریدن خوردن خانوادم

امشب داییم گفت بیا بریم فلان چیز بیاریم از خونتون

گفتم عه دایی بیا خروستم ببر... اومد برد 

حالا مامانم گیر داده چرا گفتی بیا ببر

اعصابم خیلی خوردع عصبی شدم

بعد ی جوجم دادم بهش که بزرگ کنه بهم بده بعدا