2777
2789

یکی از دوستای خواهرم ازدواج کرده بود، بعد برای عقدش، به خواهرش گفت نیاد سر سفره ی عقدش، چون خواهرش طلاق گرفته بود. اینم خرافاتی بود که اگه یه طلاق گرفته تو مراسم عقدش باشه براش نحسی میاره. اونم زندگیش خراب میشه. بعد خواهرش کلا لج کرد مراسم خواهرش نرفت، یه استوری کنایه آمیز هم برای خواهرش گذاشته بود. باورم نمیشه همچین آدم های خرافاتی پیدا بشن که به خواهر خودشونم رحم نکنن. 

ما ندرتاً دربارۀ انچه کـه داریم فکر میکنیم، درحالیکه پیوسته در اندیشۀ چیزهایی هستیم کـه نداریم. «شوپنهاور»

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خواهره باید خودش نمی رفت اگر می دید دوست ندارن

اما اگه بهت بگن نیا ،زشته قلب آدم میشکنه

طرفدار حق و عقلانیت💙 این گروه زدم واسه موفقیت و گزارش روزانه. اگه مصمیمید عضو شید: https://eitaa.com/joinchat/3060073730Cb9e92c92dc

اره  سمیه دختر عموم خواست عقد کنه زن عموش بهش میگه من نمیام سر عقدت آخه ازدواج دومم هست یهو برات نحسی داره . سمیه گفته بوده وا چه حرفا باید بیاین عقد و زن عموش میاد عقد . مامان بابا سمیه هم طلاق گرفته بودن ولی هر دو حاضر میشن عقد . و سمیه بعد ۶ ماه طلاق میگیره 😑 نمی‌دونم ربط داشت یا ن ولی خب شد 

منم بچم‌مرده هیچ جا نمی‌رم عید هیچ جا نرفتم خونه‌کسی که تازه رفته خونش نمی‌رم میترسم پشت سرم حرف بزن ...

چه حرفی ممکنه بزنن؟

خدای من امان از دست زبان آدمیزاد

آزادی همانا این است که برخی دوستت نداشته باشند!          شجاعت مطلوب نبودن

منم بچم‌مرده هیچ جا نمی‌رم عید هیچ جا نرفتم خونه‌کسی که تازه رفته خونش نمی‌رم میترسم پشت سرم حرف بزن ...

عزیزم خدا بهت صبر بده ولی مگه برای کسی که بچه اش رو از دست داده حرف درمیارن؟ 

ما ندرتاً دربارۀ انچه کـه داریم فکر میکنیم، درحالیکه پیوسته در اندیشۀ چیزهایی هستیم کـه نداریم. «شوپنهاور»
اره سمیه دختر عموم خواست عقد کنه زن عموش بهش میگه من نمیام سر عقدت آخه ازدواج دومم هست یهو برات نحس ...

ربطی نداره

خواهر شوهر من جدا شده

تازه دوبار ازدواج ناموفق داشته

تو مراسم عقدمون بود

الانم ۸ سالی میشه ازدواج کردیم و خدارو شکر همه چی خوبه

آزادی همانا این است که برخی دوستت نداشته باشند!          شجاعت مطلوب نبودن

اره سمیه دختر عموم خواست عقد کنه زن عموش بهش میگه من نمیام سر عقدت آخه ازدواج دومم هست یهو برات نحس ...

قطعا ربط نداره