2777
2789
عنوان

یبوست در بارداری😭

1616 بازدید | 258 پست

چیکار کنم هر چی میخورم خوب نمیشم از اونطرفم زخمم خوب نمیشه کلا همش خون میاد پمادم میزنم تا میخواد خوب شه دوباره میترکه کلا شکمم درد میکنه از بس زور دادم😔 قلبم داره میترکه  از استرس  نکنه واسه جنین اتفاقی بیوفته ۱۱ هفته هستم 😔😔😔😔

فقط 22 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من از اولش درگیر یبوستم چون شیاف میزنم تحرکم ندارم...چاره ش فقط رژیم غذاییه میوه های تابستونی مثل هلو و زردآلو سبزی خوردن هرمز توی غدات باشه...و آلو سیاه خورشتی روزانه ۷یا۸تا 

فقط 4 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
الهی😭💔واقعا نمیدونم:(

مرسی که بازم باهام صحبت کردی تا پیامتو دیدم گفتم نه مثل اینکه واقعا آدم خوب پیدا میشه حداقل باهات همدردی کنه ، این بچه رو بعد ۵ سال با کلی عذابو سختی با ای وی اف خدا بهم داده

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خاکشیر با آب ولرم بخور.زرد آلو و آلوچه..میوهای این فصل که همه آب دارن..ی شربت هم هست برا دوران بارداریه اونم خوبه.اسمشو یادم نیست.به دکتربگو تا برات بنویسه.11هفته ای تا آخر بارداری خیلی راهه.باید ی راه حلی پیدا کنی.

با دکترت مشورت کن اگر اجازه داد ازین ک میگم بخور 

برنج کته رو روش پودر زیره سیاه بزن با ماست مخلوط پودر نعنا بخور.

میوه هم سیب درختی رنده شده با پودر دارچین

مایعات هم زیاد نخور

دوغ و  کشک هم موثره

تو هر لحظه زندگیت سعی کن شاد و خوشحال باشی تو یه ثانیه از زندگی قبلیت که گذشت رو نمیتونی برگردونی پس همیشه حال خودت رو خوب نگه دار😊❤     من همیشه عشق رو دوست داشتمالان حس عجیب تری بهش دارم. امیدوارم شماهم به وقت و مناسب ترین مورد رو در زمینه عشق تجربه کنید.
مرسی که بازم باهام صحبت کردی تا پیامتو دیدم گفتم نه مثل اینکه واقعا آدم خوب پیدا میشه حداقل باهات هم ...

بمیرم برا دلت عزیزمممم💔

نگران نباش اتفاقی نمیوفته توکلت به خدا باشه🫀✨️

عزیزم اینجا ممکنه روش‌هایی بگن که خطر داشته باشه با پزشکت مشورت کن

چون ای وی افی هستم کلا دیگه از دارو حالم بهم میخوره 😭انقدر قرص خوردم من کلا همیشه یبوست داشتم خودم جهنم بچه رو جیزی نشه ، درضمت راست گفتی باید به دکترم بگم ممنون که راهنماییم کردی

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بمیرم برا دلت عزیزمممم💔نگران نباش اتفاقی نمیوفته توکلت به خدا باشه🫀✨️

خدا نکنه زنده باشی عزیزم درسته توکل به خدا انشالله بهم کمک کنه😘