یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
مرسی که بازم باهام صحبت کردی تا پیامتو دیدم گفتم نه مثل اینکه واقعا آدم خوب پیدا میشه حداقل باهات همدردی کنه ، این بچه رو بعد ۵ سال با کلی عذابو سختی با ای وی اف خدا بهم داده
خاکشیر با آب ولرم بخور.زرد آلو و آلوچه..میوهای این فصل که همه آب دارن..ی شربت هم هست برا دوران بارداریه اونم خوبه.اسمشو یادم نیست.به دکتربگو تا برات بنویسه.11هفته ای تا آخر بارداری خیلی راهه.باید ی راه حلی پیدا کنی.
برنج کته رو روش پودر زیره سیاه بزن با ماست مخلوط پودر نعنا بخور.
میوه هم سیب درختی رنده شده با پودر دارچین
مایعات هم زیاد نخور
دوغ و کشک هم موثره
تو هر لحظه زندگیت سعی کن شاد و خوشحال باشیتو یه ثانیه از زندگی قبلیت که گذشت رو نمیتونی برگردونی پس همیشه حال خودت رو خوب نگه دار😊❤ من همیشه عشق رو دوست داشتمالان حس عجیب تری بهش دارم. امیدوارم شماهم به وقت و مناسب ترین مورد رو در زمینه عشق تجربه کنید.
عزیزم اینجا ممکنه روشهایی بگن که خطر داشته باشه با پزشکت مشورت کن
چون ای وی افی هستم کلا دیگه از دارو حالم بهم میخوره 😭انقدر قرص خوردم من کلا همیشه یبوست داشتم خودم جهنم بچه رو جیزی نشه ، درضمت راست گفتی باید به دکترم بگم ممنون که راهنماییم کردی