2777
2789
عنوان

یبوست در بارداری😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1621 بازدید | 258 پست
من از اولش درگیر یبوستم چون شیاف میزنم تحرکم ندارم...چاره ش فقط رژیم غذاییه میوه های تابستونی مثل هل ...

پس مثل همیم خیلی بده دیگه معذرت میخوام دستشوییمم راحت باشه زخمم میترکه😔

فقط 21 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خاکشیر با آب ولرم بخور.زرد آلو و آلوچه..میوهای این فصل که همه آب دارن..ی شربت هم هست برا دوران باردا ...

آره راست میگی تخم شربتی بهم میسازه باید بخورم ، آره هنوز راهم زیاده توروخدا برام دعا کنین سالم دنیا بیارم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ناشتا اب گرم و لیمو بخور

خودم فقط ابگرم میخورم

کاهو کیوی هندونه خ خوبه ملین و شل کننده س

به محضی که حس سرویس اومد برو توالت فرنگی و ابگرم استفاده کن

من گرانولا خوردم معجزه شد

به چه مصیبت و بدبختی حرکات روده کند و کم 

اشکم در میاومد

الان که زخم شدی باید دارو استفاده کنی

فک کنم اسمش باریج ه اپلیکاتور داره تزریق میکنی مقعد 

به دکتر بگو 

اره من اوایلش دستشویی فرنگی نداشتم خیلی عذاب می‌کشیدم اگر یه روز رژیم و رعایت نمی‌کردم واویلا بود حتمن از. دستشویی فرنگی استفاده کن الو‌خورشتی واقعن‌جوابه ده تا دوازده تا خیس کن تو آب نیم ساعت بعدش بخور.‌‌..

فقط 3 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لعنتی زخم اونجا خوبم نمیشه من بعداز زایمان شقاق گرفتم

یکسال درگیر بودم

به محضی که میخواس خوب شه با دفع زخم باز میشد

راستی حرکات خوابیده شکمی نمیتونی بزنی مثل دوچرخه

ماساژ که نمیشه

اره من اوایلش دستشویی فرنگی نداشتم خیلی عذاب می‌کشیدم اگر یه روز رژیم و رعایت نمی‌کردم واویلا بود حت ...

من نمبتونم برم فرنگی اینش بده خودشم ای وی اف کردم خیلی سخته کلا😔 فردا میگم همسرم بخره ، میگم بچنو چیزیش نشه حالا تا دوشنبه سونو دارم تا اومونقع سکته میکنم همش میترسم قلبش وایسته😭😭😭😭

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من نمبتونم برم فرنگی اینش بده خودشم ای وی اف کردم خیلی سخته کلا😔 فردا میگم همسرم بخره ، میگم بچنو چ ...

بخاطر یبوست ؟؟نه بابا خیالت راحت اون فسقلی جاش راحته هنوزم خیلی کوچیکه 

فقط 3 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
لعنتی زخم اونجا خوبم نمیشه من بعداز زایمان شقاق گرفتمیکسال درگیر بودمبه محضی که میخواس خوب شه با دفع ...

آره خیلی سخت خوب میشه لامصب 🥺 دقیقا منم همینم ، فکر نکنم بشه رفت همچنین حرکتی رو

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بخاطر یبوست ؟؟نه بابا خیالت راحت اون فسقلی جاش راحته هنوزم خیلی کوچیکه

آره ، وای با حرفت آروم شدم عزیزم مرسی از دلداریت ، 😍 خیلی ثواب کردی که باهام حرف زدی چون دلمو آروم‌ کردی🥰

1
5
10
15
20
25
30
35
40