2777
2789
عنوان

خانوما یه لحظه بیاین یه سوال دارم

98 بازدید | 9 پست

دخترا خانوما عزیز شما اگ پارتنرتون مال ی شهر دیگ باشه و بخاد بیاد شهر شما و برا اولین بار ببینتتون چه تیپ میزنین؟ چجوری هیجانات خودتون کنترل میکنید؟ من استرس گرفتم اخه خیلی دوسش دارم نمیخام فکر کنه ذوق مرگ شدم از اومدنش   

یه تیپ راحت  کنترل هیجان در هر فرد یه قلق خاص داره

دوستان عزیزم یه نفر هست که تفرقه میندازه تو زندگیم خواهشا دعا کنید دست برداره🙏❤ تاپیک های توهین امیز و غیر مرتبط و مسخره رو گزارش میزنم چون معتقدم هنوز به بلوغ کامل عقلی نرسیدن و لازم نیست اینجا باشن 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بنظرت اسپرت یا مجلسی

من باشم یه شومیزو شلوار لی میپوشم با صندل و شالو کیف و عینک اکسسوریم هر چی داری موهامم عادت ندارم مدل خاصی بدم یه دیت سادست سختش نکن  که خاطره خوب بمونه برات

دوستان عزیزم یه نفر هست که تفرقه میندازه تو زندگیم خواهشا دعا کنید دست برداره🙏❤ تاپیک های توهین امیز و غیر مرتبط و مسخره رو گزارش میزنم چون معتقدم هنوز به بلوغ کامل عقلی نرسیدن و لازم نیست اینجا باشن 

من باشم یه شومیزو شلوار لی میپوشم با صندل و شالو کیف و عینک اکسسوریم هر چی داری موهامم عادت ندارم مد ...

چقد حرفات استرس ادم کم میکنه اره میدونی قضیه چیه بعد دوسال میخاد بیاد و من تمام این مدت فکر میکردم داره بازی میده 

چقد حرفات استرس ادم کم میکنه اره میدونی قضیه چیه بعد دوسال میخاد بیاد و من تمام این مدت فکر میکردم د ...

عزیزم ❤️، اینو بدون اززش عمر و وقت اعصاب و جوونیت قد هیچ چیز و گس نیست هر جا هر کس باعث اسیب بهت شد رابطتتو تموم کن باهاش امیدوارم بهترینا برات رقم بخوره ❤️🤍