۲ تا خامه صورتی ، ۲ تا مربا ، ۲ تا کره ۱۰۰ گرمی ، پنیر ۵۰۰ گرمی ، کوچه و خیار ، ۶ تخم مرغ آب پز
چیشو زیاد کنم ؟
کاربری قبلیم برام مثل دفترخاطرات بود حیف تعلیق شد:) خاطراتی که دوران دبیرستان دانشگاه شروع عشق و تمام شدنش بعد سالها و شروع شدن زندگی جدید و تمام لحظات خوب و بد را در بر داشت
I live among you ....................................................................................................................................................................................................................................................................................................Well-disguised
برای ۱۴ نفر شیش تا تخم مرغ کم نیست؟ به تعداد بذار دیگ تخم مرغمثلا خامه اینا هم کم اومد واقعا به نظرم
خودمون نمیخوریم
کاربری قبلیم برام مثل دفترخاطرات بود حیف تعلیق شد:) خاطراتی که دوران دبیرستان دانشگاه شروع عشق و تمام شدنش بعد سالها و شروع شدن زندگی جدید و تمام لحظات خوب و بد را در بر داشت
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
درسته خامهومربا وکره و اینا گذاشتی تنوعزیادولی مقدارشون خیلی کمه
کاش به جا تنوع یک چیزی میذاشتم بیشتر .
نمیتونم همشو دو برابر کنم
یکیشون بگو دو برابر کنم تا سیر شن بقیشو کم بخورن
پنیر چطوره ؟ گوجه خیارم هست
یه خانمی دیروز اومد مغازمون گفت طلاهام گذاشتم تو دیوار مشتری هم براش پیدا شد ، بردیم طلا فروشی فروختیم پول ها رو هم در حال برام انتقال داد . تا اینجا همه چی درسته ، ازونجا موضوع جالب میشه که توسط شخصی ثالث از فروشنده طلاها شکایت میشه و مشخص میشه خانمی که طلا هار و خریده حساب شخص ثالث رو هک کرده و پول طلاها رو از حساب اون داده ، حالا این خانم هم طلاهاش رفته و هم باید پول ها روبه شخص ثالث برگردونه .
اومده بود مغازه و درخواست چک کردن دوربین ها رو برای شناسایی چهره اون خانم داشت چون از همون مسیر رد شده بودن ، خواستم بگم حواستون جمع کنید کلاهبردارا روز به روز پیشرفته تر میشن
بسیار نادر هستند کلماتی که ارزششان از سکوت بیشتر باشد.
باید دو برابر همینا که نوشتی تهیه کنی کمه آخه واسه این جمعیت اونم صبحانه
یکیشو بگید اضافه کنم
پنیر با گوجه خیار زیاد باشه چطوره ؟ تخم مرغم به تعداد بذارم
یکیشو بگید اضافه کنم پنیر با گوجه خیار زیاد باشه چطوره ؟ تخم مرغم به تعداد بذارم
اره
گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟