2777
2789

پسر عمو شوهرم کارخونه دار پولدار ی زن دکتر داشت طلاق داد بعد رفت ی دختره را گرفت که اونم طلاق گرفته بود از ی خانواده فووووووق ضعیف بعد بچه دار نمیشد زنه به آب وآتیش خودشو زد تا حالا دوقلو حامله ست با ivfبعنی شوهره خودکشی میکنه زنه در صورتی که زنه از لحاظ اخلاقی خیلیییی مشکل داشته خانواده پسره هم مخاااالف شدید حالا پسره دورش میگرده حاضرت خودشو بکشه براش حالا من اگه  بچه دار نمیشدم شوهرم تف هم بهم نمینداخت چه برسه هزینه کنه اون وقت شانس واقبال وجود نداره به خدا که داره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رفتارش با شوهرش مطمئنا مهربان و دلسوزانه و محترمانه هست 

که اینجوری شوهرش هواشو داره 

قضاوت ممنوع

خدایا شکررررررت بابت معجزه ت🥺🥺😍😍امروز اولین روز ماه ذی حجه سال ۱۴۰۰ بی بی چک من مثبت شد و انتظار سه ساله ی من به پایان رسید.. خدایا به حق این ماه عزیز هرکی منتظر بچه اس بهش ببخش و دلشو شاد کن💕💕💕💕💕💕💕💕💕
رفتارش با شوهرش مطمئنا مهربان و دلسوزانه و محترمانه هست که اینجوری شوهرش هواشو داره قضاوت ممنوع

والا ما که هرجا دیدیمشون مثل نوکر با شوهره رفتار میکرد 

به هرحال به ما چه!

خدایا شکررررررت بابت معجزه ت🥺🥺😍😍امروز اولین روز ماه ذی حجه سال ۱۴۰۰ بی بی چک من مثبت شد و انتظار سه ساله ی من به پایان رسید.. خدایا به حق این ماه عزیز هرکی منتظر بچه اس بهش ببخش و دلشو شاد کن💕💕💕💕💕💕💕💕💕