2777
2789
عنوان

بابام به مامانم خیانت میکنه

148 بازدید | 9 پست

۵۵ ایناس مامانم ۴۰ 🥲🥲چقدر دلم برا مامانم کباب میشه  از بچگی سختی کشید دست نامادری بعدش با بابام ک زنشو طلاق داده بود یه بچه داشت ازدواج کرد  الان دوباره یکی زنگ زد گف رفتن فلان جا مامانم زنگ پشت‌زنگ برداشت فوش اینا داد گردن نگرف مامانم غصه میخوره آخه چرا تو این سن خجالت میکشم میگم بهش ول کن بیا بریم اون اتاق بخوابیم نشسته حیاط میگه تو برو 

نمیدونم چیکار کنم با خودش حرف میزنه میگه این همه زحمت صب تا شب کار خونه درست کن  اخرش  اینجوری بخدا بابام ن بچه فهمید ن زن فهمید ن به ازدواج من جهاز من کمک کرد نه به داداشام فقط و فقط خرج خونه میده ن به مامانم لباس هیچیییی حتی یدونه زیر‌پوش ساده نمیگیره 😭😭

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به راحتی نیس ۳۰ سال زندگی رو ول کنه بره با بچه نوه

چطور مرد به راحتی ول میکنه میره ولی زنا به دعوا و بهونه می مونن؟؟

چه جور مامانت ۴۰ سالشه. بعد ۳۰ سال زندگی؟؟

۱۰ سالگی ازدواج کرده؟

چطور مرد به راحتی ول میکنه میره ولی زنا به دعوا و بهونه می مونن؟؟چه جور مامانت ۴۰ سالشه. بعد ۳۰ سال ...

نمیدونم دقیق سال ۷۵ اینا بود ازدواج کردن داداش بزرگم ۲۷ ۲۶ سالش ایناس من ۲۱ والا اینقدر حواسم پرته اصلن نمیتونم حساب کنم دقیق 

دیگه وقتی  با سن ۵۵ سالگی دنبال اینکاراست  اعتیاد پیدا کرده بهش ..هیچکس نمیتونه ادبش کنه مگه اینکه خودش آبروی خودشو ببره بعد بشینه سرجاش..به مامانت بگو بهش گیر نده مغز خودشو خراب نکنه ارزش نداره ..از پولش استفاده کنین  براش چیزیی نمونه که بره جایی دیگه برا کسی دیگه خرج کنه

نمیدونم دقیق سال ۷۵ اینا بود ازدواج کردن داداش بزرگم ۲۷ ۲۶ سالش ایناس من ۲۱ والا اینقدر حواسم پرته ا ...

پس مامانت ۵۰ سالشه

بلاخره وقتی یکی نمیخادت چه ۲۰ چه ۵۰. فقط خودتو اذیت میکنی. وقتی نمیخادتت نمیخاد دیگه به زور ک نمیشه

دیگه وقتی با سن ۵۵ سالگی دنبال اینکاراست اعتیاد پیدا کرده بهش ..هیچکس نمیتونه ادبش کنه مگه اینکه خ ...

مگ میده ؟؟هروق بگیم نداره 

هیچ لباسی ک نمیگیره به مامانم فقط و فقط خرج خونه میاره برنج روغن این چیزا

پس مامانت ۵۰ سالشهبلاخره وقتی یکی نمیخادت چه ۲۰ چه ۵۰. فقط خودتو اذیت میکنی. وقتی نمیخادتت نمیخاد دی ...

۵۰ ک نشده ولی حدودی فک کنم ۴۴ اینا باشه 

چیکار کنه خیلی سخته بعد این همه سال بره 😭😭یکبار رف داداشم زنش من اوردیمش 

مگ میده ؟؟هروق بگیم نداره هیچ لباسی ک نمیگیره به مامانم فقط و فقط خرج خونه میاره برنج روغن این چیزا

درک میکنم چی میگی ..بهش گیر بدین از نظر مالی ..بهش بگین فلان چیز باید بگیرم اینو ندارم اونو ندارم میوه بگیر ال بگیر بل بگیر ..خودتون حد مرز جیبش میدونین چقدره ..خسته ش کنین از نظر مالی ..کلااا همچین مردایی هر زنی رو خسته میکنن..به قول شما به شما نمیده برا بقیه اوکیه، این کارا خیلی درده آدم زورش میده