2777
2789
عنوان

تجربه ی سزارین

328 بازدید | 62 پست

خانم هایی ک تجربه اشو‌داشتین بعد عمل ک ۱۲ ساعت بی حرکت باید باشیم بعد از اون چ‌زمانی میتونیم بشینیم و به بچه شیر بدیم؟؟

فقط 2 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بعد از اون دیگه هر موقع ک بخوای میتونی پاشی و بشینی و شیر بدی و دراز بکشی فرق نمیکنه

رادینم..پسرمامان هیچوقت فکر نمیکردم یه پسر شیرین مثل تو داشته باشم از وقتی اومدی دنیای مامان قشنگ شد عشق کوچولوی من مرد کوچیک مامان...😍نازگلم قلبمی معجزه کوچولوی من دختر قشنگه مامانربان گوشه ی عکست...حق من این نبود عکستو بااون ربان مشکی ببینم داداشی😔😭🖤 پادشاه زندگی من جایی همین نزدیکی ها مشغول تلاش است...کم می خوابد. استراحتش کم است.دستان مردانه اش را که حکمتش را نمیدانم چرا آرامش بی پایان دارد.پادشاه من خسته میشود اما خستگی در میکند از من...آغوشش از جنس خواب است بی هوا هم که بغلش کنی چشمانت بسته میشود از آرامش بی حساب...چه افتخاریست خانمی کردن برای چنین گوهری...چه برکتیست که خستگی اش با من در میشود...به خودم میبالم که از وجود من لذت میبرد... دستانم خالیست. چیزی برای عرضه ندارم. اما تا آخرین شماره های نفس هایم قدر دان توام..قدردانم که پادشاه من بهترین مرد زمین است...لمس قشنگیست واژه خوشبختی و من خوشبخت ترینم با تو❤همین که از عمق وجود میدانم دوستم داری برایم کافیست...

تو همون حالت دراز کش یکی باید کمکت کنه شیر بدی

تو دلیه مامانی تو روزهایی ک فکرشم نمیکردم اومدی تو دلم و‌شدی معجزه ی زندگیم ♥️ از خدا فقط سلامتی تو خواستم🤱🏻.پسر زیبای من هزاران بار وجودت رو شکر🩵 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بعد از اون دیگه هر موقع ک بخوای میتونی پاشی و بشینی و شیر بدی و دراز بکشی فرق نمیکنه

یعنی دردی مداره ادم؟؟ب این زودی میشه نشست واسه شیر دادن؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40
یعنی دردی مداره ادم؟؟ب این زودی میشه نشست واسه شیر دادن؟

درد داره ولی باید اصلا پاشی راه بری همش و خودت به بچه شیر بدی

رادینم..پسرمامان هیچوقت فکر نمیکردم یه پسر شیرین مثل تو داشته باشم از وقتی اومدی دنیای مامان قشنگ شد عشق کوچولوی من مرد کوچیک مامان...😍نازگلم قلبمی معجزه کوچولوی من دختر قشنگه مامانربان گوشه ی عکست...حق من این نبود عکستو بااون ربان مشکی ببینم داداشی😔😭🖤 پادشاه زندگی من جایی همین نزدیکی ها مشغول تلاش است...کم می خوابد. استراحتش کم است.دستان مردانه اش را که حکمتش را نمیدانم چرا آرامش بی پایان دارد.پادشاه من خسته میشود اما خستگی در میکند از من...آغوشش از جنس خواب است بی هوا هم که بغلش کنی چشمانت بسته میشود از آرامش بی حساب...چه افتخاریست خانمی کردن برای چنین گوهری...چه برکتیست که خستگی اش با من در میشود...به خودم میبالم که از وجود من لذت میبرد... دستانم خالیست. چیزی برای عرضه ندارم. اما تا آخرین شماره های نفس هایم قدر دان توام..قدردانم که پادشاه من بهترین مرد زمین است...لمس قشنگیست واژه خوشبختی و من خوشبخت ترینم با تو❤همین که از عمق وجود میدانم دوستم داری برایم کافیست...
من تجربه داشتم از اولم نشستمو شیر دادم حالا نمیدونم اشتباه بوده یا درست

میدونی منظورم چیع؟؟یعنی ک بعد چ زمانی دیگ راحت میشه نشست و بچه رو بقل کرد؟بعد همون ۱۲ ساعت؟توروخدا بی اغراق بگو چجوریع درد داره چقده دردش

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بعداز۱۲ساعت میگن بلندشوپیاده روی کن دیگه ازهمون موقع میتونی نشسته شیربدی ولی یادم ک میاد۱۲ساعت باسنم ...

خب اگر اینجوریه ک خیلی خوبع...۱۲ساعت رو های بودی یا ییدار؟دردم داشتی ؟؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40