2777
2789

یه فردی هست اختلاف سنی زیاد نیست مناسبه کارمنده با حقوق ۲۵ تومن باهاش آشنا نشدم اخلاقیاتش رو نمیدونم هنوز تصمیم نگرفتم آشنا بشم یا نه خانواده‌اش رو میشناسم آروم و بی‌حاشیه به نظر میان ولی خودم حس می‌کنم زوده من همش ۱۹ سالمه حس میکنم هنوز باید مجردی کنم هنوز زندگی شخصی خودمو سر و سامون بدم جایگاه خودمو پیدا کنم بعد میتونم با آدم‌های مناسبی آشنا بشم حس میکنم اینجوری زوده اونقدر که باید مجردی نکردم بی‌هیجانه اون ماجراجویی‌هایی که باید بگذرونم مسیری که باید بگذرونم تا خودمو بهتر بشناسم تا اصلا ببینم چه آدمی رو مناسب میدونم رو نگذروندم حس می‌کنم اگه الان ازدواج کنم بعدا پشیمون میشم که چرا به خودم فرصت ندادم که شاید درجای مناسب‌تر و شرایط مناسب‌تر و آدم مناسب‌تر آشنا میشدم

نظر شما چیه؟

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم

صد در صد منفی

من تلاش نکردم؟ من که به‌جای فرار، موندم و سعی کردم از نو بسازم. من که هزار بار بین ویرونه‌ها دنبال یه نشونه گشتم؛ یه امید کوچیک، یه دلیل برای ادامه دادن. من که با تمام خستگیم، باز دستم‌و دراز کردم سمت چیزهایی که یه بار منو شکسته بودن. یعنی چی که میگی من تلاش نکردم ؟ 

اگه همچین تفکراتی داره که جوونی نکرده ازدواج نکن فعلا

دوست من خونه باباش خیلی محدود بود نوزده ازدواج کرد مثل چی پشیمون بود

من و دوستام مجردی سفر میرفتیم هزار جا میرفتیم اون میشست حسرت میخورد

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سنت کمه برای توی هچل افتادن ازدواج

و معیار ۱۹ سالگی

با معیار وقتی که ۲۲ ۲۳ رو رد کنی

از زمین تا اسمون متفاوت میشه برات

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥