2777
2789
عنوان

متاهلا✋️💯🌍

| مشاهده متن کامل بحث + 292 بازدید | 22 پست
اره بخدا، منم ته دلم روشن بود میدونستم که خدا میده.. ولی ایکاش زودتر این لطف و در حق من میکرد زودتر ...

چقد بادعات انرژی مثبت گرفتم  ممنونم گلم

منوتودعاهات یادت نره دعام کن❤️🌱

زمانی پخته میشی که می فهمی نیازی نیست به هر چیزی واکنش نشون بدی یا به هر حرفی جواب بدی...(درخواست دوستی قبول نمیکنم)
چقد بادعات انرژی مثبت گرفتم ممنونم گلممنوتودعاهات یادت نره دعام کن❤️🌱

حتما عزیزم،  خدا با زبان دیگری دعارو زوذتر اجابت میکنه 

لطفا شماهم برای ارامش و خوب شدن اعصاب من یه صلوات بفرست ❤❤

وصیت من به شما:  همیشه قبل از سوال پرسیدن از کسی اول به خودتون بگین به من چه😑 تا بعدش بهتون نگن بتوچه! 🤨  اگر بعضی ها این وقت و انرژی که برای دخالت تو زندگی دیگران صرف میکنن و برای  علایق و تفریح و زندگی خودشون بزارن بخدا همه خوشبختن.        خواهش میکنم برای اینکه کسب و کارم اینبار رونق بگیره و دیگه ضـرر مالــی نکنم یه صلوات بفرست😥

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حتما عزیزم، خدا با زبان دیگری دعارو زوذتر اجابت میکنه لطفا شماهم برای ارامش و خوب شدن اعصاب من یه ص ...

چشم حتما

زمانی پخته میشی که می فهمی نیازی نیست به هر چیزی واکنش نشون بدی یا به هر حرفی جواب بدی...(درخواست دوستی قبول نمیکنم)

سلام عزیزم برای اردواج خوب بین نماز مغرب وعشاء دورکعت نماز مثل نماز صبح هدیه به امام زمان بخون انشالله ازدواج میکنی فقط مداومت داشته باش وبسپارید به خدا  حتمن نتیجه اش میبینی 

سلام عزیزم برای اردواج خوب بین نماز مغرب وعشاء دورکعت نماز مثل نماز صبح هدیه به امام زمان بخون انشال ...

باشه گلم ممنونم  دیدیدکسی امتحان کنه نتیجه گرفته باشه

باشه گلم ممنونم دیدیدکسی امتحان کنه نتیجه گرفته باشه

بله چند نفر خوندند و ازدواج موفقی داشتند چون تنها ملاک ازدواج نیست اینکه با کسی ازدواج کنی که رفتار واخلاق خوب هم داشته باشه انشالله حاجت گرفتی به من پیام بده ممنون میشم

بله چند نفر خوندند و ازدواج موفقی داشتند چون تنها ملاک ازدواج نیست اینکه با کسی ازدواج کنی که رفتار ...

مادرتون هم میتونه براتون بخونه فقط باید مداومت مداومت داشته باشید و امیدتون به خدا باشه 

التماس دعا 🌺

مادرتون هم میتونه براتون بخونه فقط باید مداومت مداومت داشته باشید و امیدتون به خدا باشه التماس دعا � ...

🙏🙏🙏