2777
2789
عنوان

متاهلا✋️💯🌍

292 بازدید | 22 پست

من مجردم. حس‌میکنم خداوند یه همسر خیلی خوبی نصیبم میکنه ازهمه نظراوکی.. بهتر ازاون چیزی که دعا وتصور کردم... ته دلم روشنه🌱

آخه براازدواجم خیلی دعامیکنم وازخدامیخوام یه آدم خوبی سرراهم بزاره  باورم نمیشه خدای به اون مهربونی دعاهامو بی‌جواب بزاره🩷❤️

پ.ن  اونایی که مخالف ازدواجن و میخوان مزه بپرونن تاپیکو ترک کنن   بااحترام🌱

شماهاکه مجرد بودین چه تصوری از ازدواجتون داشتید و چطورشد

زمانی پخته میشی که می فهمی نیازی نیست به هر چیزی واکنش نشون بدی یا به هر حرفی جواب بدی...(درخواست دوستی قبول نمیکنم)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تصور رویایی داشتم و دیدم اصلا اونطور نیست 😂

خب ما یسری فانتزیها داریم  بعدازدواج میبینیم اونطور که فکرمیکردیم نیست ازدواج

فکرمیکنیم رابطه زن وشوهر مثل فیلماست  

من هرچی‌سنم بالاترمیره واقع بین ترمیشم

زمانی پخته میشی که می فهمی نیازی نیست به هر چیزی واکنش نشون بدی یا به هر حرفی جواب بدی...(درخواست دوستی قبول نمیکنم)
خب ما یسری فانتزیها داریم بعدازدواج میبینیم اونطور که فکرمیکردیم نیست ازدواجفکرمیکنیم رابطه زن وشوه ...

آفرین خیلی خوبه واقع بین باشی، مثلا من فکرمیکردم همسرم همیشه پشتمه و هوامو داره ولی بعد دیدم اصلا اینطور نیست و خانوادش براش مهمتر بودن 

الهی و ربّی من لی غیرک 💞 خدایا آخه من غیر تو کیو دارم💞

یه شوهر با کلی ویژگی تو ذهنم داشتم و همیشه ازخدا ریز به ریزش و ذکر میکردم که اینجور باشه اونجور باشه.. 

دقیقا همون شد😂😂😂

فقط دو سه تامورد اونجور نشد و یادم رفته بود تو دعاهام بخوام 

وصیت من به شما:  همیشه قبل از سوال پرسیدن از کسی اول به خودتون بگین به من چه😑 تا بعدش بهتون نگن بتوچه! 🤨  اگر بعضی ها این وقت و انرژی که برای دخالت تو زندگی دیگران صرف میکنن و برای  علایق و تفریح و زندگی خودشون بزارن بخدا همه خوشبختن.        خواهش میکنم برای اینکه کسب و کارم اینبار رونق بگیره و دیگه ضـرر مالــی نکنم یه صلوات بفرست😥
یه شوهر با کلی ویژگی تو ذهنم داشتم و همیشه ازخدا ریز به ریزش و ذکر میکردم که اینجور باشه اونجور باشه ...

چه خوب😍 نمازم میخوندی  ؟

چه چیزایی بود‌که نخواستی  همون دوسه موردی که گفتی؟

چه خوب😍 نمازم میخوندی ؟چه چیزایی بود‌که نخواستی همون دوسه موردی که گفتی؟

بله هرشب سر به سجده دعا و دعا و دعا.. 

شبا قبل از خواب ذکر و ذکر و ذکر تا خوابم بره... 

یادم رفت بگم موهاش صاف و نرم باشه،  موهاش کمی فر و وز هست 😭😂😭😂

دومورد دیگه را نمیگم ببخشید 

وصیت من به شما:  همیشه قبل از سوال پرسیدن از کسی اول به خودتون بگین به من چه😑 تا بعدش بهتون نگن بتوچه! 🤨  اگر بعضی ها این وقت و انرژی که برای دخالت تو زندگی دیگران صرف میکنن و برای  علایق و تفریح و زندگی خودشون بزارن بخدا همه خوشبختن.        خواهش میکنم برای اینکه کسب و کارم اینبار رونق بگیره و دیگه ضـرر مالــی نکنم یه صلوات بفرست😥
بله هرشب سر به سجده دعا و دعا و دعا.. شبا قبل از خواب ذکر و ذکر و ذکر تا خوابم بره... یادم رفت بگم م ...

چندوقت بعد دعاهات ازدواج کردی

اگر بگم باور میکنی؟ 

دقیقا 12 سال بود که به درگاه خدا شبانه روز دعاکردم... 

عزاداریها نذر میکردم... 

اخه وضعیت خونه پدریم جالب نبود 😩 میخواستم فقط زودتر برم..  گاهی ناامید میشدم و فکر خودکشی میکردم... 

از 18 سالگی دعا کردم 30 سالگی خدا جواب دعاهام و داد 

بازم شکر میکنم 

دقیقا 12 سال بود که به درگاه خدا شبانه روز دعاکردم... عزاداریها نذر میکردم... اخه وضعیت خونه پدریم ج ...

چه جالب منم از۱۸ سالگی دعامیکنم

الان ۲۶ سالمه

بعضی وقتا اشکم درمیاد ناامیدمیشم استغفرالله...

ولی ته دلم میدونم بالاخره خدا میده

چه جالب منم از۱۸ سالگی دعامیکنمالان ۲۶ سالمهبعضی وقتا اشکم درمیاد ناامیدمیشم استغفرالله...ولی ته دلم ...

اره بخدا،  منم ته دلم روشن بود میدونستم که خدا میده.. 

ولی ایکاش زودتر این لطف و در حق من میکرد 

زودتر ازدواج میکردم،  قطعا حوصله بیشتری برای بچ داری داشتم..  الان یدونه بچه دارم دلم دومی  میخواد ولی واقعا اعصاب ندارم (البته بیشتر اعصاب من بخاطر گذشته و ترسهای خونه پدریمه) 

از خدا میخوام بحق خون گلوی مظلوم امام حسین 

هرچع سریعتر بخت و بالین خوب بهت بده عزیزم 

الهی توی همین سال جاری عروس بشی و کلی شوق و ذوق زندگی داشته باشی🤲🤲🤲