دوستان میخواستم ببینم وقتی که افسرده میشید و یا ناراحتید خودتون فکر میکنید بیشتر بخاطر چیه منشأ جسمی داره روحی داره یا از تغذیه اس ویا ...؟واینکه طبق تجربه ای که دارید چه چیزی حالتون رو اساسا خوب کرده ممکنه یه نوع خوراکی باشه یا نه تفریح خاصی و یا حرف زدن با شخص خاصی و.. ؟ اگر واقعا خوراکی هست که حالتونو خوب میکنه بگید یه سوالی تو ذهنم هست میخام ببینم سرنخی از تاپیکتون دستم میاد یانه
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
این بلاتکلیفی و محدودیتهای مسخره آب و برق ... و نوسان ارزی!!
راستش جنبه خبرهای بد و مختلف رو ندارم و بهم میریزم، دنبال نمیکنم!!
_خودم رو سرگرم کارم میکنم تمام وقت که بگذره، تعطیلات عذابه برام!!
صرفا جهت آگاهی!! یه شب اتفاقی اومدم اینجا، یکی داشت خودکشی میکرد!! با چندنفر تا صبح باهاش حرف زدیم تا منصرف شد... حضورم در این سایت زنونه افتخار نیست، ننگ هم نیست!! چون تاپیک عمومی شرکت میکنم، وارد تاپیک مسائل خانمها نمیشم، پیشنهاد دوستی به کسی نمیدم و ...در حد توانم سعی دارم مفید باشم.