دوستان میخواستم ببینم وقتی که افسرده میشید و یا ناراحتید خودتون فکر میکنید بیشتر بخاطر چیه منشأ جسمی داره روحی داره یا از تغذیه اس ویا ...؟واینکه طبق تجربه ای که دارید چه چیزی حالتون رو اساسا خوب کرده ممکنه یه نوع خوراکی باشه یا نه تفریح خاصی و یا حرف زدن با شخص خاصی و.. ؟ اگر واقعا خوراکی هست که حالتونو خوب میکنه بگید یه سوالی تو ذهنم هست میخام ببینم سرنخی از تاپیکتون دستم میاد یانه
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
اره هر راهی مشکلی داره ولی وقتی دو نفر با هم زندگی میکنن یه سر مشکل وقتی نخواد سخت میشه. مجرد بود با ...
نیاز به استراحت روحی دارید بعدش ترواشات ذهنیتون خودکار درست میشه آدمی که حالش خوب نباشه با ذره بین همه بدی ها رو میبینه و حقم داره اما وقتی حالش خوب میشه خودبه خود همه چی تغییر میکنه با خیلیا که میخاس قطع رابطه کنه دوباره خوب میشه و اصلا میبینه که یسری جاها خیلی وسواس بخرج داده انشاءالله ک حال همه مردممون خوب و عالی باشه همینطور شما