دوستان میخواستم ببینم وقتی که افسرده میشید و یا ناراحتید خودتون فکر میکنید بیشتر بخاطر چیه منشأ جسمی داره روحی داره یا از تغذیه اس ویا ...؟واینکه طبق تجربه ای که دارید چه چیزی حالتون رو اساسا خوب کرده ممکنه یه نوع خوراکی باشه یا نه تفریح خاصی و یا حرف زدن با شخص خاصی و.. ؟ اگر واقعا خوراکی هست که حالتونو خوب میکنه بگید یه سوالی تو ذهنم هست میخام ببینم سرنخی از تاپیکتون دستم میاد یانه
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
بهترین کارو میکنید بنظرک خستگی جسمی مانع از خستگی روحی میشه بیکاری بدترین دشمنه
نوشته بود خوشبخت اون کسیه که انقدر درگیر مسیرشه که حتی وقت برنامه ریزی هم نداره...
صرفا جهت آگاهی!! یه شب اتفاقی اومدم اینجا، یکی داشت خودکشی میکرد!! با چندنفر تا صبح باهاش حرف زدیم تا منصرف شد... حضورم در این سایت زنونه افتخار نیست، ننگ هم نیست!! چون تاپیک عمومی شرکت میکنم، وارد تاپیک مسائل خانمها نمیشم، پیشنهاد دوستی به کسی نمیدم و ...در حد توانم سعی دارم مفید باشم.