2777
2789
عنوان

گندی که امروز زدم زنگ زدم به اکسم

144 بازدید | 9 پست

امروز توی ماشین خیلی ناجور گرم بود عجله داشتم استرس داشتم زنگ میزدم به یکی، بعد مثل اینکه دستم خورده بود به اکسمم زنگ زده بودم با سیمکارت دومم که ندارتش😐😐😐( شمارشو پاک کرده بودم) دیدم حین این بدبختی یه ناشناسم زنگ میزنه

یه پسره گفت زنگ زدی گفتم نه من نزدم 

گفت باشه ولی زدی داد کشیدم که نزذممم اقا چرا نمیفهمی بعدم قطع کردم ( فکر کردم پسر مزاحمای تلفنی)

حالا رفتم شماره رو نگاه کردم دیدم اکسمه🤣🤣🤣🤣🤣 

عجب دادی سرش کشیدم اوووف

اگه میخوای بهم حمله کنی بهتره ارامشتو حفظ کنی و از تاپیکم خارج شی🌸 همیشه خودم تاپیک میزنم گه گاهی خواهرم😁

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی صداتو نشناخت؟

قطعااا شناخته برای همین میگم گند زدم🤣 چون فکر میکنه عمدا تماس گرفتم

اگه میخوای بهم حمله کنی بهتره ارامشتو حفظ کنی و از تاپیکم خارج شی🌸 همیشه خودم تاپیک میزنم گه گاهی خواهرم😁

چرا امروز همه یا عمدی یا غیر عمدی به اکسشون زنگ زدن و پیام دادن؟🤔🗿

پروفایل ایتز می😽 ته تغاری ام👸🏻خدای رقص و هنر💃🏻باوقارم اما سلیطه ام💅🏻 درخواست نده🔪🩸

وقتی شمارشو پاک کرده بودی چطور زنگ زدی پس؟

قبلا باهم تماس داشتیم توی تاریخچه 

من دستم خورده 

دق و دلیت‌ سرش خالی شد با اون داده؟😂😂

نمیدونستم اونه🤣🤣