2777
2789

همشون یکسان میدن نهایت یه درصد بالا پایین 

مگر رقم بالا باشه مثلا بانک مسکن میگفت یک میلیارد بذاری سی درصد میدم

گاهی میگن ششصد میلیون باشه بالاتر میدیم 

بانک ملتم یه ذره از بقیه بهتر میده

بانک شهرم بذاری تو صندوق 25 درصد میده که میگن صندوق خطری هست 

همشون یکسان میدن نهایت یه درصد بالا پایین مگر رقم بالا باشه مثلا بانک مسکن میگفت یک میلیارد بذاری سی ...

صندوق بانک شهر چطوریه؟ بعد میتونی هروقت خواستی پولتو برداری؟ ازش کم نمیکنن موقع برداشتن پولت؟ ماهانه پولو میریزن؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

صندوق بانک شهر چطوریه؟ بعد میتونی هروقت خواستی پولتو برداری؟ ازش کم نمیکنن موقع برداشتن پولت؟ ماهانه ...

اره میگه پولو بذار تو صندوق حتی مثکه قرارداد هم ننوشت تا جایی که یادمه 

اره گفت هر وقت خواستی بیا بردار 

نه مثکه کم نمیکنه

بانکهای دیگه هم میگن تا سه ماه نباید دست بزنی بعدش میتونی بدون ضرر کل پول رو برداری

بانک شهرو یکی از نزدیکانم گذاشت صندوق  برای همین یادم نیست که قرارداد داد بهش یا نه 

ولی بانکارو چک کن مثلا بانک اینده الان بدترین بانک و خطرناک ترین هست که میگن پول نذارین 

اوضاع بانک شهرم میگن خوب نیست 

ولی حالا که چند ماه هست داره سود رو میده مشکلی پیش نیومده