2777
2789
با هر خون اومدنی سقط نمیشه، ولی از علایمشه. الان زود برو بیمارستان

نمیتونم برم کسی نیس شوهرمم نیس😭😭😭😭شیاف پروژسترون داشتم یکی گذاشتم وای قلبم تو دهنمه از استرس انقد گریه کردم

فقط 27 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شاید اگر هفته های اول بخاطر هماتوم باشهچیزی نیست مامان منم چند بار اینطوری شد یعنی هماتوم داشت الان ...

دختر خیلی میترسم نمی‌خوام از دستش بدم😭😭😭😭😭چند ساعت بود دل‌درد کمردرد هم داشتم یعنی خون اومده میوفته؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40
شاید اگر هفته های اول بخاطر هماتوم باشهچیزی نیست مامان منم چند بار اینطوری شد یعنی هماتوم داشت الان ...

آهان تخمدانمم درد میکرد 😭

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هماتوم چیه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تازه فهمیدم نوشته تو اپ ۶هفته

ایشالا که سالم بدنیا بیان 

از ته دلم برات دعا میکنم 

خودم این روزا رو چشیدم

مامان من الان بعد ۱۶ سال دو قلو بارداره 

بعد چند بار سقط بخاطر تیروئیدش خیلی سخت بود

خیلی من بعد هر بار سقط یه هفته گریه میکردم 

الان که داره میره تو هفت ماه خداروشکر 

بازم خیلی سختی کشیدیم 

اویل بارداری چند باری این طوری شد بخاطر هماتوم بعدشم تو ۶ ماه دهانه رحمش پاره شد و مجبور شد عمل سرکلاز انجام بده 

تازه تو که مادری فرق میکنه درکت میکنم امید به خدا باشه همون طور که گفتم مامانم دهانه رحمتش باز شده بود دکتر گفت حتی نباید بلند بشی آب بخوری وگرنه بجه هات سقط میشن ما جنسیت هاشونو میدونستم سیسمونی گرفتم بودیم خیلی سخت بود اما به لطف خدا اینم رفع شد تمام حرف من اینه که به خدا توکل کن شک نکن کا همه چی خوب میشه 

نمیدونم ولی باعث خونریزی میشه میتونی سرچ کن من فقط شنیدم یعنی یه مدت مامانم درگیرش بود چیز خطرناکی ن ...

یعنی میگی هر خونریزی ای سقط نیست؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ایشالا که سالم بدنیا بیان از ته دلم برات دعا میکنم خودم این روزا رو چشیدممامان من الان بعد ۱۶ سال دو ...

مرسی قشنگم ایشالا به سلامتی طی کنه مامانت بارداریشو،فقط اینکه من تازگیا یک مشکلی داشتم هی پشت گوش انداختم آزمایش تیروییدم رو نکنه به خاطر اونه

1
5
10
15
20
25
30
35
40