2777
2789

من رشتم زیستع اگ آزمون فرهنگیان قبول شم استخدام آموزش پرورش تو چه حیطه ایی میتونم ادامه تحصیل بدم؟

کاربری دست دو نفره🚶‍♀️...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره اگه استخدام بشی هردانشگاهی می تونی بخونی خوب حتمامعلم زیست یاعلوم یااینامیشی وبعدش می تونی تحصیلاتت ادامه بدی.آزمون اجرای مگه منظورت استخدامی نیست؟ 

الهی وربی من لی غیرک🤲الهم رضابه رضائک وتسلیم امرک

بله میتونی ارشد فرهنگیان 

و هر دانشگاه دیگه ای هم میتونی ،منتها برای اینکه تو حکمت اعمال بشه باید مرتبط باشه،

مثلا دبیر علوم قبول شی،ارشد میتونی زیست،شیمی و یا آموزش علوم تجربی و فیزیک رو مطمئن نیستم،

اگر دبیر زیست باشی هم زیست باید بخونی برای ارشد و دکتری تا توی حکمت اعمال شه وگرنه ممکنه ارشدت رو اداره قبول نکنه.

اره اگه استخدام بشی هردانشگاهی می تونی بخونی خوب حتمامعلم زیست یاعلوم یااینامیشی وبعدش می تونی تحصیل ...

چرا آزمون اجرایی منظورمه...همون دانشگاه فرهنگیان مرتبط با معلمی و دبیری ادامه تحصیل میدم یا مربوط به زیست رشته خودم؟

چرا آزمون اجرایی منظورمه...همون دانشگاه فرهنگیان مرتبط با معلمی و دبیری ادامه تحصیل میدم یا مربوط به ...

خوب وقتی مشغول به کارشدی ودرست اونجاتموم شدبعدش می تونی رشته اای دیگه تودانشگاهای دیگه بخونی اونجابایدکامل تموم بشه

الهی وربی من لی غیرک🤲الهم رضابه رضائک وتسلیم امرک

بله میتونی ارشد فرهنگیان و هر دانشگاه دیگه ای هم میتونی ،منتها برای اینکه تو حکمت اعمال بشه باید مرت ...

درسته ممنونم از توضیحاتت دوست خوبم❤️🙏