2777
2789
عنوان

بابام

87 بازدید | 14 پست

بابام اعتقادش بر اینه که دختری که با پسر دوسته، کسی نمیاد نمیگیرتش و اونو دختر بدی می‌دونه . و اینکه اعتقادش اینه دختر باید سرش زیر باشه و حتی لبخند هم به جنس مخالفش نزنه

چه بگم ... 

^===خوشبختی چون سرابی دور دست .‌.و دل دریغ؛از نوری در این سیاهی ....این بغض سنگین -__- این خستگی مفرط ---این حس تهی ؛؛ همه و همه ؛ داستانی ست  که هرگز به پایان نمیرسد ===^

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

انتظار دیگه ای ام نمیشه از اون نسل و جامعه داشت

ولی دوستای من همشون با دوست پسراشون ازدواج کردن. تازه دختری که از نظر بابام بدترین دختر بود و می‌گفت با این دختر نگرد الان بهترین زندگی رو داره و شوهر پولدار و تازه بچه دار شده 

خوب قبلا واقعا همین بود الان زیاد اهمیت نمیدن ، دختر با صدای بلند میخندید هزارتا انگ‌ میچسبوندن بهش

تاسف میخورم واقعا 

خانواده دوستام که میبینم چقدر راحتم و همه دوستام با عشقشون ازدواج کردن. بابا من میگه اگر کسی پیشنهاد داد بگو با خانوادم باید صحبت کنی . مسخرس واقعا انگار یکی تو خیابان میگه من تو رو میخوام

بنظرم چون صلاح بچه هاشونو میخان این حرفو میزنن 

من مامانم بهم گفت نمیخام وارد رابطه های امروزی بشی  وآسیب ببینی.

ولی من به حرفش گوش نکردم و رفتم تو رابطه آسیب خیلی بدی بهم وارد شد جونم ازم گرفته شد.

الان میفهمم که مامانم چی می‌گفته. 

شدم تو زیباییش غرق🥹🎀

ولی دوستای من همشون با دوست پسراشون ازدواج کردن. تازه دختری که از نظر بابام بدترین دختر بود و می‌گفت ...

اونا شانس دارن.

ما آسیب شو فقط بلدیم بخوریم چیز دیگه ای نیست....

شدم تو زیباییش غرق🥹🎀

بنظرم چون صلاح بچه هاشونو میخان این حرفو میزنن من مامانم بهم گفت نمیخام وارد رابطه های امروزی بشی و ...

ببین اون بحثش فرق می‌کنه . بابا من میگه نخند سرت پایین باشه 

و دختری که رل داره رو بد میبینه . همه دوستای من با دوست پسراشون ازدواج کردن . حتی بابام می‌گفت با این دختره نکرد دختر خوبی نیست ولی باورت میشه الان بهترین زندگی رو داره شوهر خوب پولدار زندگی عالی یه پسر خوشگل 

ببین اون بحثش فرق می‌کنه . بابا من میگه نخند سرت پایین باشه و دختری که رل داره رو بد میبینه . همه دو ...

منم بابام نزاشت با صمیمی ترین رفیقم بگردم 

الان ازدواج کرده و حاملست با همون دوست پسرش.

نمیدونم چرا ولی من همچین شانسی ندارم

خونوادم سخت گیرن دیگه نمیرم تو رابطه فقط سنتی ازدواج میکنم.

شدم تو زیباییش غرق🥹🎀

منم بابام نزاشت با صمیمی ترین رفیقم بگردم الان ازدواج کرده و حاملست با همون دوست پسرش.نمیدونم چرا ول ...

من هیچ وقت شانس نداشتم 

می‌دونی اون خانواده هایب که سخت گیرن و دخترشون محدود میکنن صد درصد ازدواج نمیکنن 

چرا چون همیشه تو کنج خونم ، دلم میخواد فریاد بزنم بگم اون دوستی که همتون میگفتین خراب بهترین زندگی رو داره و حالا منو ببین

من هیچ وقت شانس نداشتم می‌دونی اون خانواده هایب که سخت گیرن و دخترشون محدود میکنن صد درصد ازدواج نمی ...

نمیدونم چرا ولی از هرچی رابطه دیگه حالم بهم میخوره

لطفا هیچوقت وارد رابطه نشو که آسیب میبینی.

من به خودم قول دادم که وارد رابطه نشم 

تا وقتی که سنم رفت بالا تر  و ازدواج  سنتی میکنم

نمیخام دیگه حالمو به خاطر همچین نکبتایی خراب کنم

شدم تو زیباییش غرق🥹🎀